آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۱

توهین به رئیس‌جمهور اسباب خوشحالی دشمن را فراهم کرد

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: توهین به رئیس‌جمهور آب به آسیاب دشمن ریختن است و اتفاقی که در روز قدس افتاد،‌ اسباب خوشحالی دشمن را فراهم کرد.

تدبیر24»محمد حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به توهین عده‌ای به رئیس جمهور در روز قدس گفت: باید مردم فهیم و آگاه ما هوشیار باشند و وحدت کلمه و اطاعت از رهبری را پیش روی خود قرار دهند و از تندروی و اعمال خودسرانه پرهیز کنند.

وی افزود: متاسفانه در راهپیمایی روز قدس شاهد حرکات زننده‌ای توسط عده‌ای بودیم که بیش از هر چیزی دشمن را خشنود ساختند و در روز قدس که باید محور اتحاد علیه دشمنی اصلی همه مسلمانان باشد، شاهد تفرقه افکنی برخی‌ها بودیم که ضمن تذکر به آنها باید در مقابل این رفتارها هوشیارانه عمل کرد.

حسینی تاکید کرد: این اتفاقات از هیچ جریانی مورد قبول نیست و باید با آنها مقابله شود،‌ زیرا حتی اگر کسی به رفتار و گفتار مسئولین گلایه دارد باید از طریق منطق و آرامش وارد شود نه اینکه در روزی که حضور مردم و مسئولین در آن نماد قدرت و صلابت نظام است، رفتارهایی برخلاف وحدت از خود بروز دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: