آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

تبریک عزت الله انتظامی به علی نصیریان

عزت الله انتظامی پیشکسوت تئاتر کشور در پیام کوتاهی که برای علی نصیریان نوشت: «درخشش این هنرمند بر صحنه‌های تئاتر را شادباش گفت.»
تدبیر24»عزت الله انتظامی همزمان با سالروز تولدش و آغاز اجرای نمایش "اعتراف" که علی نصیریان در آن به ایفای نقش می‌پردازد با تقدیم کتاب «جادوی صحنه» خود به این هنرمند ، پیام تبریکی برای او نوشت و از درخشش این دوست قدیمی بر صحنه تئاتر ابراز خوشحالی کرد.

در متن پیام آقای بازیگر آمده است:

 «علی عزیزم

سالها گذشته...از آن زمان که همراه و در کنار هم نبض تماشاگرمان راروی صحنه جادویی تیاتر در دست می‌گرفتیم  ....ما در کنار هم بزرگ شدیم... اموختیم... یاد دادیم و  تجربه کردیم.

‏خوشحالم از اینکه همچون گذشته و تمام سالهای رفته همچنان نبض تماشاگرت را در دست داری و چون سابق در همه جا می‌درخشی...

‏خوشحالم از این که عمری که رفت خوش رفت

برایت ارزوی موفقیت وتندرستی دارم نازنین رفیق قدیمی

عزت الله انتظامی»

علاوه بر این نقش آفرینی ، یکی از معروف‌ترین نمایشنامه‌های علی نصیریان با عنوان «بنگاه تئاترال» نیز با کارگردانی هادی مرزبان در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می رود.

علی نصیریان اولین هنرمندی است که پیام اولین روز ملی هنرهای نمایشی را در بهار 1396 نوشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: