ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰

تبریک عزت الله انتظامی به علی نصیریان

عزت الله انتظامی پیشکسوت تئاتر کشور در پیام کوتاهی که برای علی نصیریان نوشت: «درخشش این هنرمند بر صحنه‌های تئاتر را شادباش گفت.»
تدبیر24»عزت الله انتظامی همزمان با سالروز تولدش و آغاز اجرای نمایش "اعتراف" که علی نصیریان در آن به ایفای نقش می‌پردازد با تقدیم کتاب «جادوی صحنه» خود به این هنرمند ، پیام تبریکی برای او نوشت و از درخشش این دوست قدیمی بر صحنه تئاتر ابراز خوشحالی کرد.

در متن پیام آقای بازیگر آمده است:

 «علی عزیزم

سالها گذشته...از آن زمان که همراه و در کنار هم نبض تماشاگرمان راروی صحنه جادویی تیاتر در دست می‌گرفتیم  ....ما در کنار هم بزرگ شدیم... اموختیم... یاد دادیم و  تجربه کردیم.

‏خوشحالم از اینکه همچون گذشته و تمام سالهای رفته همچنان نبض تماشاگرت را در دست داری و چون سابق در همه جا می‌درخشی...

‏خوشحالم از این که عمری که رفت خوش رفت

برایت ارزوی موفقیت وتندرستی دارم نازنین رفیق قدیمی

عزت الله انتظامی»

علاوه بر این نقش آفرینی ، یکی از معروف‌ترین نمایشنامه‌های علی نصیریان با عنوان «بنگاه تئاترال» نیز با کارگردانی هادی مرزبان در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می رود.

علی نصیریان اولین هنرمندی است که پیام اولین روز ملی هنرهای نمایشی را در بهار 1396 نوشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: