ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۱۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷

بازار آرام کشور حاصل تعامل با دولت است

رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به برخی بداخلاقی‌ها از سوی افراد و بنگاه‌ها تاکید کرد که با تعامل با دولت و ارگان های مربوطه علی رغم تمامی این بداخلاقی، بازار آرام است.
تدبیر24»علی فاضلی در جریان امضای تفاهم‌نامه با مرکز پژوهش های مجلس گفت: در سال های اخیر بیشتر دنبال تعامل برای حل مشکلات بودیم که با برخی بداخلاقی ها از سوی افراد و بنگاه ها مواجه شدیم. تعاملی که نتیجه خوبی داشت و حاصل این تعامل با دولت ارگان ها و نیروی انتظامی بازار آرام کنونی است.

وی با بیان اینکه اتاق اصناف تعامل خوبی با دستگاه‌های مختلف دارد، گفت: علی رغم تمامی کارشکنی های دشمن ما با تعامل با دستگاه‌های مختلف توانستیم نقشه های آن‌ها را نقش بر آب کنیم. ما بر پایه توسعه کشور گام برداشتیم. طبیعتا زمانی که کشور توانسته است از لحاظ امنیتی و علمی به شرایط مطلوبی برسد می‌تواند در حوزه اقتصادی نیز فعال باشد.

رئیس اتاق اصناف ایران با تاکید بر اینکه همه باید برای توسعه کشور از خودگذشتگی کنیم، گفت:‌ بیشترین اشکال در قوانین ناشی از هم راستا بودن برخی از  قوانین و آیین نامه های مخل حوزه کسب و کار است که باید اصلاح کنیم. طبیعتا در این راه مجلس می‌تواند به ما کمک کند چون معتقدیم بسیاری از مشکلات روز را می توان از این طریق حل کرد.

به گفته وی، در حال حاضر ۶۵۰ هزار بنگاه تولیدی کوچک در حوزه اصناف وجود دارد که کارکرد و مزیت برخی از آن‌ها بیشتر از صنایع دیگر است.

فاضلی در پایان با تاکلید بر لزوم فعال شدن بر صادرات گفت:‌باید با اصلاح قوانین در جهت بهبود وضعیت اصناف و بنگاه ها کمک کرد کاری که مجلس به خوبی می‌تواند ما را در این راه یاری رساند تا بتوانیم برای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید گام برداریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: