ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

10 هزار کانال با کاربر بالا ثبت سامانه شدند

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از مراجعه و ثبت بیش از 10 هزار کانال فعال با کاربر بالا در فضای مجازی بویژه تلگرام در سامانه این مرکز برای شناسنامه دار شدن خبر داد.
تدبیر24»سید مرتضی موسویان شب گذشته(شنبه) در آیین تجلیل از فعالان و رسانه های برتر نخستین همایش سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی، به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص انتشار فراخوان مراجعه سایت ها و کانالهای تلگرامی بالای پنج هزار کاربر و عضویت برای ثبت و شناسنامه دار شدن آنها اشاره کرد.
وی شناسنامه دار کردن کانالهای تلگرامی با کاربران بالا را اقدامی در ادامه مسیر طرح «شامد» یعنی شناسنامه دار کردن و ثبت ملی محتوای دیجیتال عنوان کرد و افزود: این مهم به ما اجازه خواهد داد که موضوعات را دسته بندی کرده و کمک شایانی در جهت یکپارچگی در همه « ام پی ها» خواهد بود.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم که در سالن همایش بوستان گفتگو برگزار شد، ادامه داد: اکنون نزدیک به 45 هزار سایت دارای کد شامد هستند که به دنبال آن اطلاعات مربوط به دارنده سایت ها بسیار دقیق ثبت شده که این موضوع شروع حرکتی به سمت و سوی مالکیت معنوی را نوید می دهد.
موسویان در عین حال تاکید کرد: درصددیم محیط مجازی، فضایی را ایجاد کنیم که قابل مدیریت و کنترل باشد.
به گفته مشاور وزیر ارشاد، تلاش بر این است که رصد مستمر کانالها و سایت ها را شروع کرده و کنترل آنها را رها نکنیم.
وی همچنین از طراحی سامانه هوشمند برای این متظور خبر داد و افزود: فاز اول این طرح کلید خورده و اکنون آماده ایم که با 16 کلید واژه های محتوایی، آن را در اختیار سازمان تبلیغات و موسسه تبیان قرار دهیم.
به گفته موسویان، تولید کننده محتوا با دانستن هنجارها، خود مسئولیت تولید محتوا را عهده دار خواهد شد و در مرحله دوم نیز واسطه و دروازه بانی مطالب و محتوا حذف خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: