ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵

کره شمالی: برنامه هسته ای ما قابل مذاکره نیست

روزنامه 'رودونگ سینمون' روزنامه دولتی پیونگ یانگ روز یکشنبه اعلام کرد برنامه هسته ای این کشور نه تنها قابل مذاکره نیست بلکه کره شمالی به توسعه توانایی های دفاعی خود ادامه نیز ادامه می دهد.
تدبیر24»یونهاپ خبرگزاری کره جنوبی روز یکشنبه به نقل از سرمقاله این روزنامه نوشت: تلاش های کره جنوبی و ایالات متحده برای توقف برنامه هسته ای کره شمالی ناکام خواهد ماند.
این روزنامه نوشت ما باید برای تقویت بنیه دفاعی خود از جمله تقویت توان هسته ای کشور به عنوان ستون فقرات تقویت دفاع ملی، تلاش کنیم در همین راستا تقویت برنامه هسته ای ما به عنوان یک نیروی بازدارنده اصلا قابل مذاکره نیست.
این روزنامه نوشت 'اگر کره جنوبی واقعا می خواهد روابطش را با کره شمالی بهبود بخشد و به دنبال صلح است باید به جای فشار بر کره شمالی به منظور توقیف فعالیت های هسته ای به عنوان یک سیاست دفاعی، طرح احتمال حمله نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای کره شمالی را متوقف کند'.
کره شمالی بارها ادعا کرده است که توسعه سلاح های هسته ای ، مانع از اتخاذ سیاست های خصمانه واشنگتن در قبال این کشور می شود.
در همین حال کارشناسان پیش بینی کرده اند که مذاکرات دو کشور آمریکا و کره جنوبی در مورد مسایل هسته ای کره شمالی که روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته در واشنگتن برگزار می شود به دلیل آنچه که عدم اتخاذ سیاست واحد از جانب دو کشور می نامند چندان موفقیت آمیز نباشد.
در حالی که کره جنوبی با یک رویکرد دو طرفه به دنبال خلع سلاح هسته ای کره شمالی از طریق مذاکره و تعامل است سیاست ترامپ در این مورد 'حداکثر فشار' بر پیونگ یانگ است.
کره شمالی و جنوبی پس از جنگ خونین سال های 1950 تا 1953 میلادی و پایان حاکمیت ژاپن بر کره، تاکنون موفق به امضای پیمان صلح نشده اند و شرایط آنان به همین دلیل، همچنان در وضعیت سرد و شکننده ای قرار گرفته و گاهی تا مرز شروع مجدد جنگ پیش رفته اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: