ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۷
روحانی در پیامی با تبریک عید فطر به تمامی مسلمانان جهان به‌ ویژه ملت ایران:

روشنگری مبانی عدل و عقل و صلح در اندیشه اسلامی، وظیفه نخبگان و اندیشمندان مسلمان است

رییس جمهور در پیامی با تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به تمامی مسلمانان جهان بویژه ملت مومن و عزیز ایران ، از حضور گسترده و یکپارچه امت اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس و پیام رسای آنان در دفاع از حقانیت ملت‏های مظلوم منطقه، آزادی قدس شریف و محکومیت تروریسم تکفیری تقدیر و تشکر کرد.
 تدبیر24»متن پیام حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:

 بسم ‏الله الرحمن الرحیم

 فرا رسیدن عید سعید فطر؛ عید صبر، مهربانی، اطاعت و عبادت را به تمامی مسلمانان جهان به‏ ویژه ملت مومن و عزیز ایران که در پرتو انوار آموزه های درخشان اسلام و سنت حسنه پیامبر اعظم (ص) خوشه چین برکات بهار قرآن و بهره ‏‏گیر از ثمرات پرفیض ماه مبارک رمضان بودند، صمیمانه تبریک می ‏گویم.

ماه با فضیلت رمضان همواره فرصتی مغتنم برای تزکیه و تطهیر جسم و جان از تمام آلایش ها و زنگارها، و زمینه ساز تولدی دیگر در ساحت انسانی است. پویندگان این مسیر نورانی با چشم پوشی آگاهانه از طعام و پرهیز از گناه، شایستگی حضور در ضیافت الهی را می یابند و روزی آنان در این ضیافت، سبکبالی از هواهای نفسانی و طراوت گذشت، احسان و ایثار است.

عید خجسته فطر، تبلور شکوه این ماه تعالی و زمان شکفتن گل‏های امید در وجود انسان‏هایی است که با امساک و تقرب به ساحت کبریایی به غبارروبی خانه دل پرداختند و با غلبه بر گرایش های نفسانی از شب تاریک نفس پرستی به صبح روشن اعتدال و عقلانیت رسیده اند.

در پهنه‌ی جوامع اسلامی؛ درک عظمت این ماه و این عید، به عنوان جشنواره بزرگ اتحاد همه مسلمانان و همت جمعی آنان برای کاستن از اختلافات و زدودن بلایایی چون فقر، افراط، بی اخلاقی، خشونت و تروریسم از جغرافیای جهان اسلام است. بدون تردید در شرایط حاضر و برای اینکه امت اسلامی بتوانند با همدلی و تحکیم پیوندهای عمیق دینی، هوشیارانه در برابر توطئه ‏های تفرقه ‏انگیز دشمنان ایستادگی کنند؛ روشنگری مبانی عدل و عقل و صلح در اندیشه اسلامی، وظیفه نخبگان و اندیشمندان مسلمان است.

لازم می‌‏دانم در این عید فرخنده و تحول آفرین، از حضور گسترده و یکپارچه امت اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس و پیام رسای آنان در دفاع از حقانیت ملت‏های مظلوم منطقه، آزادی قدس شریف و محکومیت تروریسم تکفیری تقدیر و تشکر کنم.

یقین دارم که در سایه انسجام و هوشیاری ملی و نیز به پشتوانه حمایت غرور انگیز و رای اعتماد قاطع ملت به خدمتگزاران خود که در ۲۹ اردیبهشت ۹۶ تجلی دوباره ای یافت؛ در دولت دوازدهم نیز  شاهد برداشته شدن گام‌های بلندتر  برای سرافرازی ایران عزیز و سعادت نسل های امروز و فردای کشورمان باشیم.

حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: