آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۲۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۸

امیر داعشی، زکات فطره یک شهر را بالا کشید!

عضو مصری گروهک تروریستی داعش، زکات فطره جمع آوری شده در شهر المیادین سوریه را دزدید.

تدبیر24» یک عنصر مصری عضو داعش ملقب به "ابی عبیده" زکات فطره جمع آوری شده در شهر المیادین در شرق استان دیرالزور سوریه را غارت کرد.

ابوعبیده مصری پس از جمع آوری بیش از یک میلیارد لیره سوریه معادل 5 میلیون دلار، متواری شد.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، این اقدام ابوعبیده، امیر دیوان زکات گروهک داعش، موجب تمسخر بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی شد به گونه ای که با انتشار آگهی هایی در شبکه های اجتماعی از همه کلاهبرداران جویای کار عوت به عمل آوردند که بی نیاز از هرگونه توانایی و شرایط خاص، جذب داعش شوند.

برچسب ها: داعش زکات فطره
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: