آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۲۱۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۸

بشار اسد و همسرش در خودروی شخصی‌ + تصاویر

رئیس جمهوری سوریه به همراه خانواده خود و باخودروی شخصی‌‌اش به دیدار خانواده‌های مجروحان ارتش این کشور در چهار شهر رفت.

تدبیر24»بشار اسد رئیس جمهوری سوریه با خانواده‌های مجروحان ارتش در چهار شهر شمال این کشور دیدار کرد.
نکته قابل توجه در این زمینه این بود که اسد با خودروی شخصی خود و در حالی که مورد استقبال گرم شهروندان سوری قرار گرفته بود، به دیدار از خانواده‌های مجروحان دست می‌زد.
تصاویری در شبکه‌های ارتباط  اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد بشار اسد با خودروی شخصی خود در خیابان‌های شهرهای «حماه، مصیاف، جبله و لاذقیه» تردد می‌کند و به نیروهای  ارتش سوریه در ایست‌های امنیتی سلام می‌کند و شهروندانی هم در مسیر عبور وی با اسد و خانواده‌اش عکس یادگاری می‌گیرند.
اسد به همراه خانواده‌اش به منزل محمد احمد خلیل یکی از مجروحان ارتش سوریه در حومه حماه در روستای تل اعفر رفت، میزان مجروحیت این سرباز ارتش سوریه، 90 درصد اعلام شده و در چارچوب برنامه «جریح الوطن»(مجروح میهن) مخصوص معالجه مجروحان ارتش سوریه مداوا می‌شود.
اسد پیش از دید و بازدید از مجروحان ارتش، نماز عید فطر را در مسجد النوری در مرکز شهر حماه در شمال سوریه به جا آورده بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: