آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۲۱۳۲
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵

قهرمانی الهه منصوریان در لیگ حرفه‌ای ووشوی چین

لژیونر ووشوی ایران در لیگ حرفه‌ای چین با پیروزی مقابل حریف چینی خود مدال طلای این رقابت‌ها را کسب کرد.
تدبیر24»الهه منصوریان به عنوان لژیونر ووشوی ایران در لیگ حرفه‌ای چین حضور دارد که توانسته بود به بازی فینال این رقابت‌ها راه یابد. او باید در این مرحله با حریف چینی خود در فینال مبارزه می‌کرد که توانست در این مبارزه نیز حریف خود را شکست داده و به مدال طلای لیگ حرفه‌ای ووشوی چین دست یابد.

الهه منصوریان با شکست حریف قدرتمند چینی که عنوان قهرمانی جوانان جهان را در کارنامه خود داشت به مدال طلای لیگ حرفه ای چین دست یافت و عنوان بهترین ووشوکار وزن ۵۲ کیلوگرم را از آن خود کرد.

به گزارش ایسنا، ملی پوش ووشوی بانوان کشورمان مدال طلای خود در لیگ حرفه‌ای ووشو چین را به یک بنیاد خیریه تقدیم کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: