ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
سخنگوی وزارت امورخارجه:

ایران اقدامات متقابل در ایجاد محدودیت برای ورود شهروندان آمریکایی را انجام خواهد داد/ تصمیم دادگاه عالی نشان دهنده برخورد تبعیض‌‌آمیز با مسلمانان است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تصمیم دادگاه عالی آمریکا در ایجاد محدودیت برای ورود به این کشور گفت: جای تاسف است که دولت آمریکا به دلایل کوته‌بینانه اقتصادی و تجاری، چشم خود را بر مسببین اصلی اقدامات تروریستی در آمریکا بسته است و آشکارا آدرس غلط می‌دهد.
تدبیر24» بهرام قاسمی در واکنش به تصمیم اخیر دادگاه عالی آمریکا در تایید ایجاد محدودیت برای ورود شهروندان ۶ کشور اسلامی به آمریکا گفت: این تصمیم دادگاه عالی اگرچه موقتی است و در ماه اکتبر سال جاری میلادی مورد بازنگری قرار می‌گیرد، اما در عین حال بر خلاف ادعای دولتمردان آمریکا، نشان دهنده تصمیم حاکمیت آن کشور در برخورد تبعیض‌آمیز با مسلمانان و نگاه غیرمنصفانه نسبت به آنان است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اضافه کرد: در حالی که اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان مقیم آمریکا و مسلمانانی که به آن کشور سفر می‌کنند، از جمله ایرانیان، به گواهی تاریخ، فرهنگ و تمدن خود قانون‌مدار، مسالمت‌جو و گریزان از افراط و خشونت بوده و هستند، نگاه حاکمان آمریکا به آنان همواره با بدبینی، توهین و تحقیر همراه بوده است. مواضع رییس جمهور آمریکا چه در دوران مبارزه انتخاباتی و چه بعد از رسیدن به قدرت یک نمونه از این برخورد توهین آمیز است.

قاسمی با محکومیت این اقدام خاطر نشان کرد: جای تاسف است که دولت آمریکا به دلایل کوته‌بینانه اقتصادی و تجاری، چشم خود را بر مسببین اصلی اقدامات تروریستی در آمریکا بسته است و آشکارا آدرس غلط می دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن بررسی دقیق تصمیم اخیر دادگاه عالی آمریکا، اقدامات متقابل و متناسب خود را در این زمینه انجام خواهد داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: