ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶

تب مادر عاملی برای ابتلای کودک به اوتیسم

محققان دریافتند تب مادر در دوران بارداری با خطر بیشتر ابتلا به اوتیسم فرزند گره خورده است.
تدبیر24»مادران باید در دوران بارداری بسیار مراقب ابتلا به تب باشند، زیرا ممکن است منجر به ابتلای کودک به اوتیسم شود.

این مطالعه خطر ابتلا کودک به اوتیسم به دنبال ابتلای مادر به تب را مورد بررسی قرار داده و نشان داده است تب مادر در سه ماهه دوم با ابتلای کودک به اوتیسم در ارتباط است.

محققان دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک اظهار کردند: خطر ابتلا به اوتیسم با تب بعد از هفته 12 حاملگی افزایش می‌یابد و این افزایش در سه ماهه دوم 300 برابر است.

اختلال طیف اوتیسم (ASD)، گروهی از اختلالات است که در اوایل کودکی اتفاق می‌افتد و شامل مشکلات تعامل اجتماعی و رفتارهای تکراری است.

ASD یک اختلال گسترده و پیچیده است که هیچ دونفری با یکدیگر علائم مشابه ندارند.

بر اساس گزارش‌ مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، از هر 68 کودک یک نفر در ایالات متحده به اوتیسم مبتلا است و احتمال ابتلای پسران 4.5 برابر بیش از دختران است.

علاوه براین، هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم درمان این بیماری بین 11.5 تا 60.9 میلیارد دلار است.

این بررسی در نشریه Molecular Psychiatry منتشر شده است.

برچسب ها: اوتیسم تب مادر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: