ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۶

افزایش روند سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در اندونزی

آمار نشان می دهد روند سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در اندونزی طی دو سال گذشته به شکل فزاینده ای افزایش یافته است.
تدبیر24»براساس گزارشات هیات هماهنگی سرمایه گذاری اندونزی (بی.ک.پی.ام) در سال های 2016 و 2017 میلادی، 25 طرح سرمایه گذاری به ارزش 25.6 میلیون دلار توسط شرکت ها و تجار ایرانی در اندونزی اجرا شده و یا در دست اجرا است.
براساس گزارش روز چهارشنبه رایزنی بازرگانی ایران در اندونزی، این طرح ها عمدتا در بخش های تجارت عمومی و تعمیرات، حمل و نقل و انبارداری، صنایع شیمیایی و دارویی، هتلداری و رستوران و صنایع فلزی است.
آمار هیات هماهنگی سرمایه گذاری اندونزی (بی.ک.پی.ام) نشان می دهد از سال 2008 تا سال 2014 به طور متوسط در هر سال 3 طرح از ایران به ارزش یک میلیون دلار در اندونزی اجرا شده است.
براساس این آمار، در سال 2015 هیچ طرحی از ایران در اندونزی اجرا نشده و در سال 2016 تعداد 16 طرح با سرمایه ای معادل 14.3 میلیون دلار و در چهار ماهه ابتدای سال 2017 میلادی 9 طرح به ارزش 11.3 میلیون دلار در این کشور جنوب شرق آسیا اجرا و یا در دست اجرا است.
اندونزی با جمعتی حدود 260 میلیون نفر و به عنوان بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا دارای بازار بزرگ مصرفی در همه زمینه ها بوده و ظرفیت بالایی برای حضور شرکت های ایرانی در این بازار وجود دارد.
از الزامات نفوذ و ماندن در این بازار حضور فیزیکی و تعامل نزدیک با بازیگران اقتصادی اندونزی است که می تواند در قالب ثبت شرکت، ایجاد نمایندگی و یا تعیین عامل توزیع محقق شود.
همچنین حضور فعال در نمایشگاه ها و سرمایه گذاری در مقیاس متوسط و کوچک در بخش های هتلداری و رستوران، حمل و نقل و انبارداری، صنایع نفت، صنایع شیمیایی و دارویی از جمله راه های دیگر موفقیت در این بازار است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: