آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۲۲۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷

حمله بدافزار 'پتیا' به استرالیا رسید

'بدافزار' موسوم به 'پتیا' که سرورها و رایانه های مختلف جهان را مورد حمله قرار داده است، دفاتر تجاری و مراکزی در استرالیا را نیز تحت تاثیر قرار داد.
تدبیر24»این ویروس روز سه شنبه با تحت تاثیر قراردادن بزرگ ترین شرکت نفتی روسیه، عملیات بانک های اوکراینی رار مختل کرد و باعث اختلال در کار رایانه های شرکت های تبلیغاتی و حمل و نقل بین المللی شد و دولت استرالیا روز چهارشنبه ورود به بدافزار به رایانه های این کشور را تایید کرد.
به نوشته تارنمای 'ای.بی.سی' استرالیا، این بدافراز با حمله به برخی از فایل های رایانه ای درخواست باج به صورت نرخ مجازی می کند تا پس از دریافت باج، این فایل ها را آزاد کند.
شرکت 'دی.ال.ای پیپر' به کارمندان استرالیایی اعلام کرد که سه شنبه شب قربانی 'حمله سایبری جدی' بوده است.
کارمندان استرالیایی صبح چهارشنبه از طریق پیام هایی مطلع شدند همه سیستم های این شرکت به منظور بررسی مشکل قابل دسترسی نیست و هشدار داده شد کارمندان رایانه های خود را روش نکنند و به حساب کاربری اشان وارد نشوند.
این شرکت استرالیایی اعلام کرد: بسیار غیرمحتمل است که سیستم های 'آی.تی' در روز کاری فعلی در منطقه آسیا و اقیانوس آرام قابل دستیابی مجدد باشند.
مقامات این شرکت اعلام کردند همانند بسیاری دیگر از شرکت ها در تلاش برای رفع این مشکل هستند.
علاوه بر این شرکت، یک کارخانه تولید شکلات در 'هوبارت' استرالیا نیز هدف این حمله سایبری قرار گرفته است.
این شرکت که سه شنبه شب شاهد از کار افتادن رایانه های خود بود، در حال حاضر فعالیتش متوقف شده است.
برخی شرکت های نفتی فعال در استرالیا و خطوط تلفن از جمله دیگر مراکزی هستند که هدف حملات سایبری قرار گرفته اند.
متخصصان امنیت سایبری براین باروند کسانی پشت این حملات قرار دارند که پیش از این در ماه مه سال جاری حملات باج خواهانه 'وانا کرای' را مورد استفاده قرار داده بودند.
نیروگاه آسیب دیده هسته ای چرنوبیل در اوکراین نیز پس از حمله بدافزار پتیا از شبکه رایانه ای خارج شد که به صورت دستی پایش می شود و همچنین پلیس سایبری این کشور هدف هجوم بدافزاری قرار گرفته است.
براساس اطلاعات انتشار یافته، ویروس رایانه ای پتیا با آدرس تماس wowsmith123456@posteo.net که 9 روز پیش خودنمایی و شروع به حمله سایبری کرد، دسترسی به فایل ها را محدود و برای رفع مشکل 300 دلار باج درخواست می کند.
برچسب ها: استرالیا بدافزار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: