ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۲۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۱
در شورای روابط خارجی اروپا

ظریف: سیاست خارجی به کالایی برای فروش تبدیل شده است

ظریف در کنفراس شورای روابط خارجی اروپا ضمن تاکید بر این‌که خرید سلاح به معیاری برای تشخیص تروریست تبدیل شده است افزود: در خاورمیانه می‌شود امنیت را خریداری کرد.
تدبیر24»محمدجواد ظریف وزیر خارجه‌ کشورمان در کنفرانس شورای روابط خارجی اروپا (2017) در سخنانی گفت: زمانی که سیاست خارجی به کالایی برای فروش تبدیل می‌شود در این صورت خرید تجهیزات نظامی معیار شما برای تشخیص تروریسم از غیر تروریسم تبدیل خواهد شد.

وی افزود: شما می‌دانید که یک کشور در حال حمایت از تروریسم بوده است و اکنون آن‌ها یک قرارداد 12 میلیارد دلاری برای خرید تجهیزات نظامی (زیبا) امضا کرده است و به یک‌باره موضع خود را به عنوان یک متحد از سر گرفتند و این موضوع باعث می‌شود که چنین پنداشته شود، امنیت را می‌توان از بیرون منطقه خریداری کرد و این‌که امنیت را می‌توان با خرید سلاح‌های بیشتر نظامی تامین کرد.

برچسب ها: ظریف سیاست خارجی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: