ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۲

پیکر مطهر 6شهید مدافع حرم در قم تشییع و به خاک سپرده شد

پیکر پاک و مطهر 6 شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) عصر چهارشنبه با حضور اقشار مختلف مردم قم از مسجد امام حسن عسکری(ع) تشییع شد.
تدبیر24»پیکر مطهر این شهدا با حضور اقشار مختلف مردم شهید پرور قم ، فرماندهان نظامی و انتظامی و پرسنل نیروهای مسلح استان ، فضلا، طلبه ها و استادان حوزه علمیه و مرثیه سرایی مداح اهل بیت(ع) به سمت حرم حضرت معصومه(س) بدرقه شد.
پیکر این شهدا بعد از طواف بر گرداگرد مضجع شریف بانو حضرت فاطمه معصومه(س) و اقامه نماز توسط آیت الله علیرضا اعرافی مدیرحوزه های علمیه سراسر کشور برای خاکسپاری در قطعه شهدای مدافعین حرم آرامستان بهشت معصومه(س) انتقال داده و در کنار همرزمانشان به خاک سپرده شدند.
پیکر مطهر شهدای مدافع حرم که به تازگی در سوریه به دست تکفیری ها به شهادت رسیده بودند با نوای «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» تشییع شد.دراین آیین که مردم تصاویری از رشادت های شهدای مدافع حرم را بر دست گرفته بودند با شعارهایی چون این گل پرپرشده فدای زینب(س) شده ، عشق و ارادت خویش به خاندان اهل بیت(ع) را به نمایش گذاشتند.
مردم با مشت های گره کرده ضمن اعلام انزجار از اقدام های تروریستی داعش در منطقه ، جنایات آنان را محکوم کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: