آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۲۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵

بررسی کابینه دوازدهم در فراکسیون مستقلین

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت که این فراکسیون در هفته‌های آینده در مورد مصادیق و گزینه‌های پیشنهادی دولت برای کابینه دوازدهم ورود خواهد کرد.
تدبیر24»مهرداد لاهوتی  اظهار داشت: فراکسیون مستقلین در جلسات هفته آینده خود موضوع کابینه دوازدهم را مورد بررسی قرار خواهد داد. ما می‌خواهیم کمک کنیم که بهترین‌ها وارد کابینه آینده شوند و معنای این تأیید همه گزینه‌های پیشنهادی دولت نیست. امیدواریم دولت هرچه سریع‌تر شکل بگیرد و ما هم به دولت کمک خواهیم کرد که کابینه خوبی تشکیل شود.

وی افزود: فراکسیون مستقلین حتماً در مورد مصادیق و گزینه‌های پیشنهادی دولت برای کابینه آینده ورود خواهد کرد و افراد را ارزیابی می‌کند تا نهایتاً آن‌چه خیر و صلاح کشور است و البته نظر دولت را هم تأمین می‌کند محقق شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: