وی خاطرنشان کرد: در زمینه پرداخت تسهیلات به کارآفرینان باید مناطق محروم بصورت ویژه دیده شوند، بطوری که بتوان تسهیلاتی از صندوق توسعه ملی با نرخ بهره پایین و مدت زمان بازپرداخت و تنفس طولانی به کارآفرینان این مناطق پرداخت شود. نگاه دولت به کارآفرینان از همان ابتدا باید نگاه جهانی باشد که تولیدات آنها بتواند در خارج از کشور نیز عرضه شود. از طرفی دولت باید نظارت بر کیفی بودن محصولات نیز داشته باشد؛ زیرا کیفیت ضامن بقای آن محصول در بازار است.
وی افزود: از طرفی رونق کارآفرینی در کشور مستلزم ورود افرادی توانمند به این عرصه است. افرادی که توانایی نداشته، از نیروی متخصص و نقشه کار بیبهره بوده و مشاوره قوی نداشته باشند در نهایت با ورود به مسیر کارآفرینی با عدم اقبال از سوی سرمایه گذاران مواجه شده و با کوچکترین مشکل دچار بحران شده و هم منابع سرمایه گذار و هم منابع خود را به هدر میدهند و دچار ورشکستگی شده و با مشکلات بسیار مجددا به چرخه بیکاری کشور وارد میشوند.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه، مجلس را بخش موثر دیگر در زمینه رونق کارآفرینی کشور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بخش کارآفرینی و اشتغال با تورم قوانین مواجه هستیم. نیاز است که قوانین بازنگری شده و قوانین تکراری کنار گذاشته شده و قوانین جمع و جوری در این حوزه داشته باشیم.
وی عدم اطلاعرسانی مناسب را مهمترین مشکل حوزه کارآفرینی کشور دانست و گفت: در حال حاضر ما مراکز خوبی مانند شتاب دهنده در زمینه حمایت از کارآفرینان داریم اما اطلاع رسانی خوبی در زمینه استفاده از این ظرفیت صورت نگرفته است. اگر اطلاع رسانی دقیقی در خصوص فعالیت مراکز حامی کارآفرینان از جمله شتاب دهندهها صورت گیرد و این مراکز با قدرت بیشتر وارد عمل شوند قطعا معضل بیکاری با حمایت بیشتر از کارآفرینان در کشور رفع خواهد شد.