ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۱

مسکن اجتماعی در حال اجراست

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: مسکن اجتماعی از ابتدای سال جاری با هدف تامین سالیانه ۱۰۰ هزار مسکن برای اقشار کم درآمد کلید خورده است.

تدبیر24»حامد مظاهریان در  گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس مصوبه اسفند ماه ۱۳۹۵ برنامه های اجرایی مقاطع استانی مسکن اجتماعی انجام شده و این طرح عملا وارد فاز اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن مسوول اجرای طرح مسکن اجتماعی است گفت: در این برنامه پیش بینی شده که سالیانه ۱۰۰ هزار واحد تحت پوشش قرار بگیرد.

به گفته مظاهریان، مسکن اجتماعی هم اکنون در فرآیند مناسبی قرار دارد و در سال اول به اهداف تعیین شده خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، هیات وزیران در تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۰۲ با هدف حمایت دولت از تامین مسکن گروه‌های کم درآمد و در راستای اجرای سیاستهای دولت یازدهم در بخش مسکن طی سالهای ۱۴۰۰-۱۳۹۶ برنامه ای در دو قالب مسکن اجتماعی و مسکن حمایتی را مصوب کرد.

در این طرح برنامه ریزی برای حمایت از ۱۰۰ هزار خانوار در هر سال طی سالهای ۱۴۰۰-۱۳۹۶ صورت گرفته است که در این برنامه کمکهایی در قالب تسهیلات ساخت و خرید مسکن ملکی، پرداخت تسهیلات به سازندگان مسکن استیجاری، ساخت مسکن استیجاری، پرداخت کمک اجاره و وام قرض الحسنه ودیعه مسکن پیش بینی شده است. این برنامه به منظور کمک به ساخت مسکن استیجاری و تقویت بازار اجاره و همچنین خرید مسکن ملکی، تسهیلاتی به شرح ذیل را در نظر گرفته است:"

تامین تسهیلات در سقف مبلغ اعلامی در تصویب نامه شماره ۹۰۴۵۳/ت ۵۱۱۶۶ هـ مورخ ۱۳۹۳/۸/۸ جهت کمک به ساخت و خرید مسکن ملکی از سوی بانک مرکزی.

پرداخت کمک بلاعوض به متقاضیان گروه‌های کم درآمد موضوع این تصویب نامه برای خرید واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی.

پرداخت تسهیلات تا دو برابر سقف تسهیلات موضوع این تصویب نامه، به اشخاص حقیقی و حقوقی دارای زمین که تمایل به احداث واحدهای مسکونی ملکی ـ استیجاری به نسبت ۶۰ به ۵۰ درصد و در قالب توافق با بنیاد داشته باشند.

تامین زمین در محدوده شهرها (دارای تاسیسات زیربنایی آب، برق و گاز) و یا شهرهای جدید از سوی وزارت راه و شهرسازی برای ساخت واحد استیجاری از طریق واگذاری به سازندگان به منظور ساخت مسکن ملکی ـ استیجاری.

پرداخت کمک هزینه اجاره به خانوارهای کم درآمد موضوع این تصویب نامه.

پرداخت وام قرض الحسنه ودیعه مسکن برای حمایت از خانوارهایی که توان بازپرداخت اقساط را دارند به ازای هر واحد ۷۵ میلیون ریال با بازپرداخت ۶۰ ماهه".

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان نهاد متولی اجرای مصوبه مذکور، ضمن انجام هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه کشور جهت تبادل موافقت نامه، با تدوین جدول توزیع استانی مسکن اجتماعی در سال ۱۳۹۶ فرآیند اجرای طرح را آغاز کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: