آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۲۴۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳

قتل شوهر با چاقوی آشپزخانه در گرمسار

فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار از قتل یک جوان گرمساری براثر اختلاف خانوادگی خبر داد.
تدبیر24»سرهنگ ابوذر قربانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در ساعت ۲۰:۳۰ شب گذشته با تماس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ یک فقره قتل در شهر گرمسار گزارش شد.

وی از اعزام نیروهای انتظامی به محل وقوع حادثه در کمترین زمان ممکن خبر داد و تصریح کرد: بلافاصله ماموران برای بررسی خبر به محل حادثه اعزام و با جسم بی‌جان یک مرد ۲۸ ساله که بر اثر اصابت چندین ضربه چاقو به قتل رسیده بود مواجه شدند.

سرهنگ قربانی افزود: ماموران پلیس آگاهی در بررسی صحنه جرم و آثار و علائم موجود به همسر مقتول مشکوک و در بازجویی اولیه، این زن به قتل شوهرش اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان گرمسار در ادامه گفت: همسر این مرد در اعترافات خود عنوان کرده به دلیل داشتن اختلاف خانوادگی با شوهرش مشاجره و سپس با استفاده از چاقوی آشپزخانه اقدام به قتل وی کرده است.

سرهنگ قربانی در پایان با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای این قتل خاطرنشان کرد: متهم پس از طی مراحل اولیه قانونی، تحویل مراجع قضایی می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: