ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱

جریانات سیاسی برای مشکلات اصلی کشور به دنبال راهکار باشند

یک عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی پرداختن به مسائل حاشیه‌ای را موجب بازماندن کشور از رسیدگی به مسائل اولویت‌دار عنوان کرد و از جریانات سیاسی خواست به دنبال راهکارهای عملی برای حل مشکلات اصلی کشور باشند.

تدبیر24»محمدحسین فرهنگی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جوامع موفق، جوامعی هستند که در آنها اولویت‌ها به درستی تشخیص داده می‌شوند و بر اساس آن حرکت می‌شود و این زمانی عملی خواهد شد که ما شاهد رفتارهای درست از سوی همه عناصر تأثیرگذار از جمله کسانی باشیم که در جایگاه‌های مهم سیاسی و اجتماعی قرار دارند.

وی با بیان اینکه «همفکری و تضارب آرا به نفع کشور است» تصریح کرد: طرح مسائل حاشیه‌ای و بی ارتباط با سرنوشت کشور در حوزه داخل و خارج موجب درجا زدن و عدم توفیق خواهد شد. در مورد اخیر که شاهد حاشیه‌سازی در زمان حضور رییس جمهور در راهپیمایی روز قدس بودیم همانطور که رهبری هم فرمودند این حرکت باعث شد جریان انقلابی نسبت به برخی موضوعات مدیون تلقی شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: برخی رسانه‌ها به دنبال بهانه بودند که حضور مردم در راهپیمایی روز قدس را که ایده ارزشمند و انقلابی امام (ره) بوده نادیده بگیرند و به جای ابعاد این حماسه به مسائل حاشیه‌ای پرداختند. من معتقدم هم کسانی که چنین حاشیه‌ای را ایجاد کردند و هم آنهایی که این موضوع را به مسأله اول کشور تبدیل کردند اشتباه کردند.

فرهنگی اضافه کرد: متأسفانه گاهی اوقات جریانات سیاسی با فقدان و کمبود سوژه مواجه می‌شوند و به جای پرداختن به مسائل اولویت‌دار، وارد حاشیه می‌شوند در حالی که مسائل اولویت‌دار زیادی در کشور وجود دارد و جریانات سیاسی باید به دنبال یافتن راهکارهای عملی برای آنها از جمله حل مشکل اشتغال، خروج از رکود و آسیب‌شناسی نظام تعلیم و تربیت باشند. اما وقتی این مسائل به حاشیه رانده می‌شود موضوعات غیراولویت‌دار در سطح جامعه مطرح می‌شود که موجب افول جامعه خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: