تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۸۲۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰
نماینده سازمان ملل:

ایران در زمینه مقابله با گرد و غبار پیشرو است

نماینده سازمان ملل گفت: ایران در زمینه مقابله با گرد و غبار پیشرو است و به عنوان کشوری که به توفان های گرد و غبار توجه دارد، اقدامات زیادی انجام داده است.
تدبیر24»گری لوییس روز شنبه در نشست خبری همایش بین المللی مقابله با گرد و غبار افزود: توفان های گرد و غبار تمام کره زمین را تحت تاثیر قرار داده است؛ از این رو از سراسر دنیا برای شرکت در این همایش به ایران خواهند آمد.
وی اظهار کرد: در ایران شهرهای تهران، ایلام، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و اهواز تحت تاثیر پدیده گرد و غبار قرار دارند اما در اهواز و سیستان و بلوچستان اوضاع بدتر است، این پدیده بر اقتصاد، حمل و نقل و نیرو تاثیرمی گذارد. همانطور که مردم ایران با آن دست و پنجه نرم می کنند، مردمان کشورهای دیگر نیز از سراسر جهان با تاثیر آن مواجه هستند.
وی تاکید کرد: بر این اساس، جامعه جهانی به فکر مقابله با این پدیده افتاد و سال گذشته چهار قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد که نقش ایران در شکل گیری تمام آنها بسیار چشمگیر بوده است؛ از این رو 30 کشوری که بیشترین تاثیر از گرد و غبار می گیرند در این همایش شرکت می کنند.
لوییس اظهار کرد: در مدت این سه روز قرار است به راه حل های تخصصی و فنی اشاره و خط مشی کشورها از نظر روابط و کمک های بین المللی برای مقابله با این پدیده مشخص شود که امیدواریم در پایان سه روز برگزاری همایش به این نکات دست یابیم.
وی ادامه داد: در این همایش بیانیه تهران تهیه می شود که در آن از جوامع مختلف خواسته می شود تا برای مقابله با گرد و غبار برنامه داشته باشند و به حل آن کمک کنند ، همچنین یک گزارش تخصصی به همراه پیشنهادهایی برای کشورها تهیه می شود.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در همایش در روز دوم از اهواز و کاشان بازدید خواهند داشت گفت:امیدواریم زمانی که از این دو شهر بر می گردند با اقداماتی که ایران برای مقابله با گرد و غبار انجام داده آشنا شوند و دیدگاه مناسبی نسبت به این عملکردها داشته باشند.
وی تاکید کرد: این موارد در کنار هم قرار می گیرند در سپتامبر سالجاری در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح خواهد شد.

*** ابراز خوشحالی سازمان ملل از استقبال از همایش گرد و غبار
گری لوییس گفت: در ابتدا از 58 کشور برای حضور در همایش دعوت شد که 30 کشور در حد وزیر و کارشناس برای حضور در همایش اعلام آمادگی کردند، همچنین تعدادی از کارگزاران سازمان ملل نیز حضور خواهند داشت، دعوتنامه ها دارای چهار امضا از جمله امضای ابتکار و سه کارگزاری سازمان ملل از جمله برنامه محیط زیست، برنامه عمران و اداره امور همکاری های سازمان ملل متحد بوده است.
به گفته وی، اریک سولهام رییس برنامه محیط زیست سازمان ملل و هست کارگزاری از جمله هواشناسی جهانی در همایش شرکت می کنند.
نماینده سازمان ملل متحد گفت: علاوه بر سازمان های بین المللی، کارشناسان زیادی از سراسر جهان برای شرکت در این همایش به ایران سفر می کنند و هدف آنها حضور در نشست های تخصصی است.

*** فرصتی برای هم اندیشی کشورهای مختلف
وی افزود: برای من صحبت در باره ترکیه یکی از جادوهای این همایش است، این همایش فرصت را برای تمام کشورها از جمله ترکیه فراهم کرده است تا در کنار هم قرار گیرند و گزارش اقدامات انجام شده را ارائه دهند چون گرد و غبار هیچ مرزی نمی شناسد و در کنار هیچ پرچمی متوقف نمی شود.
نماینده سازمان ملل متحد در ایران گفت: کشور ترکیه نیز یک هیات بلند پایه برای شرکت در همایش به ایران خواهد فرستاد.
وی تاکید کرد: اهمیت موضوع برای جامعه جهانی به حدی بود که سازمان ملل سال گذشته چهار قطعنامه در این خصوص تهیه کرد که تمام آنها با تلاش ایران به تصویب رسید و این که همایش در تهران برگزار می شود، نتیجه آن تلاش ها است.
گری لوییس اظهار کرد: ایران از مشکل گرد و غبار رنج می برد به همین دلیل به دنبال راه حلی برای برطرف کردن این مشکل است و تجربه خوبی در این زمینه دارد از این رو سازمان ملل بسیار خوشحال است که این همایش در ایران برگزار می شود.

*** هیچ کنترلی بر اجرای نتیجه همایش وجود ندارد
وی در پاسخ به این که آیا کنترلی بر اجرای تصمیمات همایش وجود دارد، گفت: سازمان ملل و ایران هیچ کنترلی بر اینکه بعد از همایش چه اتفاقی خواهد افتاد ندارند، تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که آدم هایی را که نیت خوب دارند و می خواهند کاری انجام دهند، گرد هم آوریم و فهرستی از کارهایی را که می توانند انجام دهند، تهیه و در اختیارشان قرار دهیم به این امید که مشکل را درک و نسبت به رفع آن تلاش کنند تا به یک برنامه جامع عملی برسند.
وی افزود: نمایندگان این 30 کشور سه روز فرصت دارند با هم صحبت کنند و مشکلات پیش رو را مطرح و برای حل آنها به توافق برسند، همچنین زمینه برای همکاری های دو جانبه نیز فراهم خواهد بود.

*** حضور 20 رسانه خارجی برای پوشش همایش
نماینده سازمان ملل در ایران گفت: از طریق وزارت ارشاد اسلامی برای 15 تا 20 رسانه خارجی دعوتنامه ارسال شد تا در روز افتتاحیه حضور داشته باشند.

*** هیچ ابزاری برای مجبور کردن کشورها وجود ندارد
وی در پاسخ به اینکه بهتر نبود خروجی همایش ضمانت اجرایی داشته باشد افزود: هیچ ابزار و ادواتی وجود ندارد که کشوری را مجبور به اجرای کاری کند اما دلایلی داریم تا به آنها تفهیم کنیم که اگر یک سری کارها را انجام ندهند با مشکل مواجه خواهند شد.
وی تاکید کرد: هیچ زوری برای کشورها نمی تواند وجود داشته باشد، وضع قوانینی برای مجبور کردن کشورها نمی تواند اتفاق بیفتد اما داخل هر کشوری امکان وضع این قوانین وجود دارد، این نشست می تواند حس بهتری برای کشورها ایجاد کند تا در داخل کشورشان کارهایی برای مقابله با گرد و غبار انجام دهند.
برچسب ها: ایران گرد و غبار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: