ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶

جنجال حضور ترامپ در شبکه های اجتماعی

رئیس جمهوری آمریکا در پی انتقادها درباره استفاده وی از شبکه های اجتماعی نوشت: استفاده من از شبکه های اجتماعی به عنوان «رئیس جمهوری» نیست، بلکه به عنوان «رئیس جمهوری مدرن» است.
تدبیر24»در پی انتقادها از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره حضور وی در شبکه های اجتماعی و بحث مسئولیت قانونی او به عنوان «رئیس جمهوری» در قبال پیام هایش در این شبکه ها، در پیامی توئیتری استفاده خود از شبکه های اجتماعی را به عنوان «رئیس جمهوری مدرن» توصیف کرد.
این در حالی است که ترامپ بسیاری از تصمیم ها و اقدامات خود را از طریق شبکه اجتماعی توئیتر اعلام می کند و 'شان اسپایسر' سخنگوی کاخ سفید در این باره گفته است: توییت های وی به عنوان بیانیه رسمی رئیس جمهوری آمریکا تلقی می شود.
استفاده رئیس جمهوری آمریکا از شبکه های اجتماعی موجب درگیری لفظی وی با شبکه خبری سی ان ان نیز شد. وی در پیامی توئیتری با متهم کردن سی ان ان به تلاش برای متقاعد کردن جمهوری خواهان برای جلوگیری از حضورش در رسانه های اجتماعی، این شبکه را «رسانه متقلب سی ان ان» نام نهاد.
وی نوشت: رسانه های جعلی و متقلب سخت در تلاشند تا جمهوری خواهان و دیگران را متقاعد کنند که من از شبکه های اجتماعی استفاده نکنم.
پیشتر 'مایک کویگلی ' (Mike Quigley) عضو مجلس نمایندگان آمریکا به موجب طرحی خواستار اصلاح قانون 'ثبت رئیس جمهوری' شده بود که در آن از 'آرشیو ملی' آمریکا خواست تا نوشتارهای توییت شخص رئیس جمهوری و دیگر فعالیت های وی در شبکه های اجتماعی را ثبت کند.
وی گفته بود: چنانچه شخص رئیس جمهوری آمریکا در شبکه های اجتماعی به ناگهان سیاست هایی را بطور علنی اعلام کند، آنگاه باید اطمینان یابیم که چنین بیانیه هایی مستند سازی و برای ارجاعات بعدی محفوظ نگاه داشته می شوند.
کویگلی که عضو کمیته اطلاعاتی کنگره آمریکا است، افزود: توییت ها، (پیام هایی) قدرتمند هستند و باید شخص رئیس جمهوری در برابر هر پستی که روی شبکه های اجتماعی قرار می دهد، مسئولیت پذیر باشد.
در صورتی که چنین قانون تصویب شود رئیس جمهوری آمریکا از پاک کردن پست هایش منع می شود. این در حالی است ترامپ بارها مبادرت به حذف توئیت های خود کرده است.
ترامپ که با نشانی 'realDonaldTrump@' بر روی شبکه اجتماعی توییتر تاکنون 32میلیون دنبال کننده دارد، به نوشتن پیام های اشتباه و غلط های املایی و دستوری شهره است.
او در توییتی خبرساز بر روی حساب شخصی توئیتر خود از لفظ نامفهوم 'covfefe' استفاده کرده بود که ساعت ها جهانیان شاهد آن بوده و گمانه زنی های بسیاری درباره آن انجام شد. این پیام بعدها حذف شد و ترامپ درباره آن نوشت: کسی معنی آنرا فهمید، لذت بردید!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: