ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
رییس‌جمهور در جمع خبرنگاران:

اعضای کابینه در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد

رییس‌جمهور با بیان اینکه اعضای کابینه دوازدهم در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد، گفت که دولت دوازدهم باید دارای کابینه‌ای باشد که بتواند کارآمدی بیشتری برای تحقق اهداف دولت دوازدهم داشته باشد.
تدبیر24»حجت‌الاسلام  والمسلمین حسن روحانی در حاشیه اجلاس سران سه قوه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قطعا اعضای کابینه در مسیر جوانگرایی انتخاب خواهند شد، گفت: در تعامل با صاحب‌نظران، وزرا و کارشناسان برای تعیین کابینه در حال مشورت هستیم که یکی از کارهای سخت بعد از انتخابات همین تعیین کابینه است. برای هماهنگ کردن امور در کشور نیازمند همکاری بیشتر هستیم، مجلس هم باید بتواند در این راستا به دولت کمک کند. دولت دوازدهم باید دارای کابینه‌ای باشد که بتواند کارآمدی بیشتری برای تحقق اهداف دولت داشته باشد.

وی افزود: قوه قضاییه در هر کشوری قوه بسیار مهمی است و می‌تواند باعث شود امنیت،‌ سلامت و توسعه کشور بیش از پیش به ثمر برسد.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: دولت باید قوه قضاییه را کمک کند تا این قوه بتواند امور خود را به ثمر برساند. البته در برخی موارد مانند مبارزه با فساد و قاچاق نیازمند همکاری بیشتر هستیم و همچنین برای رفع آسیب‌های اجتماعی هر دو قوه باید یک مسیر را دنبال کنند.

برچسب ها: کابینه جوانگرایی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: