ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۸۲۶۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
لاریجانی:

شاید لازم باشد با حفظ ارکان مورد نظر شهید بهشتی اصلاحاتی در قانون اساسی شکل گیرد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در مسیر طی شده از انقلاب اسلامی بر اساس نیازهای روز اصلاحاتی باید انجام شود و ضمن تأکید بر پایه‌های قانون اساسی مثل رکن ولایت فقیه که مورد تأکید شهید بهشتی بوده است شاید لازم باشد با ساختاری که برای اصلاح قانون پیش‌بینی شده تغییراتی انجام شود تا با شرایط روز سازگارتر شود.
تدبیر24»علی لاریجانی که در همایش سراسری قوه قضاییه سخن می‌گفت، تصریح کرد: شهید بهشتی در تأسیس جمهوری و شکل‌دهی نظام جمهوری اسلامی تلاش‌های فراوانی کردند و با توجه به این که آن زمان تصویری از نظام جمهوری اسلامی وجود داشت و متناسب با آن تصویر چالش‌هایی در جامعه مطرح بود شهید بهشتی با بیانی شیوا و استدلالی صحیح آنها را پاسخ می‌داد.

وی افزود: مسأله ولایت فقیه که هم از سوی لیبرال‌ها و هم از سوی منافقان مورد تشکیک‌هایی بود با برهان صحیح دکتر بهشتی این مسأله جا افتاد و این مسیر باید با قدرت حفظ شود و این میراث شهید بهشتی باید صیانت شود و ضمن صیانت از این میراث یعنی قانون اساسی بر اساس نیازهای روز اصلاحاتی صورت گیرد.

لاریجانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به دیدگاه متعالی شهید بهشتی در ایجاد ساختار منظم برای اداره کشور گفت: دغدغه شهید بهشتی این بود که اداره کشور جز با یک ساختار منظم و تشکلی منسجم امکان‌پذیر نیست و نمی‌شود کشور را بدون سازماندهی دقیق اداره کرد و اینکه نزدیک انتخابات عده‌ای جمع شوند و لیست دهند مشکلی حل نمی‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه احزاب در کشور ما ریشه‌دار نیستند و هنوز دغدغه کادرسازی و تربیت نیروها حل نشده است و باید افراد شاخص و موثر وقت بگذارند، دغدغه داشته باشند و آبرو بگذارند تا جریاناتی با کارنامه مشخص و ساختار منظم و عملکردی روشن شکل گیرند.

برچسب ها: لاریجانی اصلاحات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: