ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۲۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹

محل سقوط هواپیمای مسافربری 655 گلباران می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 12 تیر سال 1367 هواپیمایی ایرباس گفت: در پی حمله ناجوانمرادنه آمریکا به پرواز مسافربری شماره 655 شرکت هواپیمایی ایرباس تمامی 290 نفر سرنشین که شامل 46 نفر مسافر غیر ایرانی و 66 کودک زیر 13 سال و 16 خدمه و 53 زن بودند جان باختند.
تدبیر24»محمدرضا پاکدامن که در جلسه شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان سخن می‌گفت، افزود: این سند جنایت آمریکا برای همیشه و تا ابد در تاریخ ثبت شد و به همین دلیل هر سال محل سقوط هواپیما و شهادت این عزیزان با حضور مسئولین استانی و کشوری گلباران می‌شود.

بروزرسانی اطلاعات ایثارگران، دیدار و سرکشی از خانواده‌های شاهد و ایثارگر، برگزاری مراسم سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، پیگیری معوقه‌های خانواده‌های شاهد و ایثارگر و پیگیری برگزاری جلسات با ستاد شاهد دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌های جلسه شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: