ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱

نتانیاهو لایحه‌ای که مانع بازگرداندن قدس شرقی به فلسطینیان بود را وتو کرد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی لایحه‌ جناح افراط‌گرای ائتلاف حاکم را که از هرگونه تقسیم قدس و احتمال بازگرداندن بخش شرقی آن به فلسطینیان جلوگیری می‌کند، وتو کرد.
 تدبیر24»به نوشته روزنامه اورشلیم پست، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توضیح این اقدام اعلام کرد: نخست‌وزیر می‌خواهد ائتلاف حاکم درباره لایحه‌ای مناسب در این راستا به سازش برسد، نه اینکه تنها از نسخه‌ای که نفتالی بنت(وزیر آموزش از حزب راستگرا) ارائه کرده، استفاده کند.

دفتر نتانیاهو همچنین اعلام کرد: علاوه بر این، زیو الکین، وزیر امور قدس هم باید در تدوین این لایحه مشارکت داشته باشد.

این لایحه که قرار است یکشنبه آتی به رای گذاشته شود، نیازمند رای ۸۰ عضو کنست (پارلمان اسرائیل) است.

نفتالی بنت تاکید دارد که لایحه او به شدت با هرگونه تقسیم قدس مخالفت می‌کرد. او گفت: "دو بار در ۱۵ سال گذشته در دوران نخست‌وزیری ایهود باراک و ایهود المرت نزدیک بود بخش‌های مهمی از اسرائیل را از دست بدهیم. نتانیاهو با لایحه ما مخالفت کرد اما ما مصمم هستیم تا آن را تصویب کنیم و اطمینان دارم که می‌توانیم بر سر این لایحه و اورشلیم به توافق برسیم."   

رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ کرانه باختری از جمله شرق قدس را به اشغال خود درآورد. اسرائیل در ۱۹۸۰ بخش شرقی شهر قدس که طبق قوانین جهانی مطعلق به فلسطینیان است را به عنوان پایتخت "کشور یهود" ضمیمه بخش غربی کرد. جامعه بین‌الملل هرگز این اقدام را به رسمیت نشناخته است.

از نظر حقوق بین‌الملل،‌ کرانه باختری و شرق قدس جزو "اراضی اشغالی" است و تمام ساخت‌وسازها در آن را غیر قانونی می‌داند.

برچسب ها: نتانیاهو قدس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: