ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۸۲۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰

آغاز دوره های آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان

معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش البرزاعلام کرد که دوره های آموزش ضمن خدمت فرهنگیان با رویکرد نیاز سنجی واقعی آموزشی در این استان آغاز شد.
 تدبیر24»حسین رحمانیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این دوره های آموزشی براساس جدول زمانبندی و با عنوان توانمند سازی در بخش های آموزشی ، تربیتی، پژوهشی پیش خواهد رفت.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: برگزاری دوره‌های ضمن خدمت زمانی کارآمد خواهد بود که معلم بر اساس نیازهای آموزشی خود این دوره‌ها را بگذراند و آموزش های لازم در این حوزه نیز از نظر کمی و کیفی به آنها ارائه شود.
رحمانیان با بیان اینکه از طرح ها و پیشنهادات معلمان البرزی برای اجرای بهتر دوره‌های ضمن خدمت در این استان استقبال می‌کنیم، تصریح کرد: تلاش کرده ایم فضایی را به وجود بیاوریم تا معلمان در مورد نیازسنجی دوره‌های ضمن خدمت بتوانند اظهار نظر کنند.
وی هدف از اجرای دوره‌های ضمن خدمت را تنها سپری کردن چند ساعت آموزشی ندانست و یادآور شد: بلکه فضا به گونه‌ای باید ایجاد شود که شرکت کننده بتواند مطالبی را برای رفع نیازهای آموزشی خود احصا کرده تا این امر در روند تعلیم و تربیت تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به راهکارهای مختلف برای اجرای مطلوب دوره‌های آموزشی برای فرهنگیان اضافه کرد: به جای اینکه فشار روانی به همکاران شرکت‌کننده در آزمون وارد شود می‌توان به گونه‌ای عمل کرد تا انگیزه لازم برای حضور کارکنان آموزش و پرورش البرز در دوره های ضمن خدمت بوجود آید.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه مدرسان دوره‌های آموزشی نیز باید از بین نیروهای توانمند انتخاب شوند، ادامه داد: مدرسان آموزشی باید با ارائه محتوای مورد نیاز دوره از بار روانی دوره‌های ضمن خدمت کاسته و فضایی کاملا آموزشی را به وجود آورند.
آموزش و پرورش استان البرز 40هزارو 44 نیروی انسانی دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: