آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸
ربیعی:

توسعه به 20 سال تداوم عقلانیت و تدبیر نیاز دارد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای توسعه باید 20 سال عقلانیت و تدبیر ادامه یابد و برای هر یک درصد رشد اقتصادی باید 20 درصد بهره وری نیروی کار تحقق یابد.
 تدبیر24»«علی ربیعی» امروز (سه شنبه) در مراسم رونمایی از طرح های نوین آموزشی و دستاوردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در محل این سازمان تاکید کرد آموزش های مهارتی نقش مهمی در ارتقای بهره وری دارد.
وی افزود: اکنون١٢٠ هزار شغل در بخش «فناوری اطلاعات و ارتباطات » ایجاد شده است که می تواند بیشتر شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآوری کرد در حوزه زیرساخت فناوری اطلاعات نیاز به نیروی کار کمتری داریم اما در بخش تولید محتوا می توان اشتغال بالایی را ایجاد کرد.
به گفته وی، هرچه پهنای باند افزایش یابد، میزان اشتغال بیشتر می شود.
به گزارش ایرنا، مراسم رونمایی از طرح های نوین آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور و مدیران این سازمان در محل سازمان فنی و حرفه ای برگزار شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این آیین از سامانه های «رسانه تعاملی مهارت»، «درگاه ماتریسی مهارت» و «گواهینامه های صلاحیت شغلی» رونمایی کرد.
برچسب ها: عقلانیت تدبیر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: