صدیق تصریح کرد: دورههای ضمن خدمت در قالب کلاسهای تجوید پایه، قرائت و ترتیل تفسیر آیات برگزیده، روخوانی و روانخوانی، آداب و اسرار نماز، آشنایی با ادیان و مذاهب، سیره پیامبراعظم(ص)، تربیت اسلامی با تکیه بر قرآن، آشنایی با اندیشه و سیره امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان با اشاره به برگزاری طرح تربیت معلم روستاها، خاطرنشان کرد: در هر شهرستان یک دوره تربیت معلم برگزار خواهد شد و سال گذشته نیز بیش از ۳۰۰ نفر دورههای تربیت معلم را گذراندهاند.
وی از آموزش قرآن کودکان پیش دبستانی از اول مهرماه خبر داد و افزود: آموزش قرآن برای استعدادهای برگزیده و سایر دانشآموزان نیز برگزار خواهد شد.
صدیق با اشاره به اینکه متاسفانه شهرستانهای فامنین، رزن و کبودراهنگ فاقد خانه قرآن هستند، ادامه داد: بهار، لالجین، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان و ملایر از جمله شهرهایی هستند که خانه قرآن در آنها فعالیت دارد.
وی از برگزاری مسابقات قرآنی با همکاری اوقاف، اداره ارشاد و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دانشآموزان دارای رتبه در مسابقات استانی به مسابقات کشوری نیز اعزام خواهند شد.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان با اشاره به فعالیتهای قرآنی در تالار قرآن، خاطرنشان کرد: ترتیلخوانی قرآن یکی از برنامههای شاخصی بود که در ماه مبارک رمضان در تالار قرآن برگزار شد.
وی از برگزاری دورههای آموزش قرآن در تابستان در تالار قرآن خبر داد و افزود: برگزاری دورههای آموزش تخصصی قرآن کریم برای دانش آموزان یکی دیگر از برنامهها در تابستان و در تالار قرآن خواهد بود.
صدیق با اشاره فعالیت ۴۲ خانه قرآن شهری و ۱۵۴ خانه قرآن روستایی در استان همدان، یادآور شد: از ۹۰۰ روستا در استان ۷۴۶ روستا بدون خانه قرآن هستند.
وی با اشاره به اینکه تعداد خانههای قرآن در برنامه پنج ساله باید به ۲۴۶ خانه برسد، اظهار کرد: علاوه بر خانههای قرآن ۵۲۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان فعالیت دارند.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان در پایان با اشاره به پرداخت وام قرضالحسنه و با بیان اینکه یکهزار و ۴۴ نفر طی چهار سال گذشته وام قرضالحسنه دریافت کردهاند، تصریح کرد: در مجموع ۸۳۹ میلیون تومان وام به جامعه قرآنی پرداخت شده است.