ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۲۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳

برگزاری هشت دوره ضمن خدمت برای معلمان و کارمندان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدير بنياد قرآن استان همدان گفت: یکی از برنامه‌های مهم بنیاد قرآن برگزاری دوره ضمن خدمت برای معلمان و کارمندان در برنامه‌های تفسیر قرآن، مفاهیم تکمیلی، نهج‌البلاغه، روخوانی و تجوید مقدماتی و تجوید تکمیلی است.
تدبیر24»جواد صدیق مدير بنياد قرآن استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان از برگزاری هشت دوره ضمن خدمت برای معلمان و کارمندان در استان خبر داد و افزود: یکی از برنامه‌های مهم بنیاد قرآن برگزاری برنامه‌های تفسیر قرآن، مفاهیم تکمیلی، نهج‌البلاغه، روخوانی و تجوید مقدماتی و تجوید تکمیلی است.

صدیق تصریح کرد: دوره‌های ضمن خدمت در قالب کلاس‌های تجوید پایه، قرائت و ترتیل تفسیر آیات برگزیده، روخوانی و روانخوانی، آداب و اسرار نماز، آشنایی با ادیان و مذاهب، سیره پیامبراعظم(ص)، تربیت اسلامی با تکیه بر قرآن، آشنایی با اندیشه و سیره امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.

مدیر بنیاد قرآن استان همدان با اشاره به برگزاری طرح تربیت معلم روستاها، خاطرنشان کرد: در هر شهرستان یک دوره تربیت معلم برگزار خواهد شد و سال گذشته نیز بیش از ۳۰۰ نفر دوره‌های تربیت معلم را گذرانده‌اند.

وی از آموزش قرآن کودکان پیش دبستانی از اول مهرماه خبر داد و افزود: آموزش قرآن برای استعدادهای برگزیده و سایر دانش‌آموزان نیز برگزار خواهد شد.

صدیق با اشاره به اینکه متاسفانه شهرستان‌های فامنین، رزن و کبودراهنگ فاقد خانه قرآن هستند، ادامه داد: بهار، لالجین، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان و ملایر از جمله شهرهایی هستند که خانه قرآن در آن‌ها فعالیت دارد.

وی از برگزاری مسابقات قرآنی با همکاری اوقاف، اداره ارشاد و آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دانش‌آموزان دارای رتبه در مسابقات استانی به مسابقات کشوری نیز اعزام خواهند شد.

مدیر بنیاد قرآن استان همدان با اشاره به فعالیت‌های قرآنی در تالار قرآن، خاطرنشان کرد: ترتیل‌خوانی قرآن یکی از برنامه‌های شاخصی بود که در ماه مبارک رمضان در تالار قرآن برگزار شد.

وی از برگزاری دوره‌های آموزش قرآن در تابستان در تالار قرآن خبر داد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی قرآن کریم برای دانش آموزان یکی دیگر از برنامه‌ها در تابستان و در تالار قرآن خواهد بود.

صدیق با اشاره فعالیت ۴۲ خانه قرآن شهری و ۱۵۴ خانه قرآن روستایی در استان همدان، یادآور شد: از ۹۰۰ روستا در استان ۷۴۶ روستا بدون خانه قرآن هستند.

وی با اشاره به اینکه تعداد خانه‌های قرآن در برنامه پنج ساله باید به ۲۴۶ خانه برسد، اظهار کرد: علاوه بر خانه‌های قرآن ۵۲۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح استان فعالیت دارند.

مدیر بنیاد قرآن استان همدان در پایان با اشاره به پرداخت وام قرض‌الحسنه و با بیان اینکه یک‌هزار و ۴۴ نفر طی چهار سال گذشته وام قرض‌الحسنه دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: در مجموع ۸۳۹ میلیون تومان وام به جامعه قرآنی پرداخت شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: