ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۸۲۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۱
شهیدی:

سازمان اموال و املاک کوثر روند رو به رشد خود را حفظ کند

نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌های سازمان اموال و املاک کوثر گفت: تلاش‌ها در این مجموعه باید روز به روز بیشتر شود تا هیچ مشکلی در زمینه اموال و املاک باقی نماند.
تدبیر24»مجمع عمومی سازمان اموال و املاک کوثر روز سه‌شنبه 13 تیرماه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی نماینده ولی‌فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، افشین سفاهن سرپرست اداره کل بررسی‌های اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر و نمایندگان موسسه حسابرسی مفید راهبر برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی در این جلسه با مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌های سازمان اموال و املاک کوثر گفت: زمانی که رهبر معظم انقلاب نمایندگی خود در بنیاد شهید و امور ایثارگران را به بنده اعطا کردند، در یکی از سفارش‌های خود بر لزوم رسیدگی به بخش‌های اقتصادی بنیاد تأکید داشتند.
وی افزود: بر همین اساس برای رسیدگی بهتر به این حوزه‌ها، بخش املاک و اموال از سازمان اقتصادی کوثر جدا شد و تحت سازمانی مستقل کار خود را شروع کرد تا رسیدگی به اموال که در واقع متعلق به خانواده معظم شهدا و ایثارگران است، با دقت بیشتری انجام شود. این اقدام اثرات مثبتی داشت و مشکلات موجود تا حد بسیار زیادی برطرف شد، بااین‌حال باید تلاش‌ها روز به روز بیشتر شود تا هیچ مشکلی در زمینه اموال و املاک باقی نماند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم تکمیل بانک اطلاعاتی املاک و اموال کوثر تأکید کرد و گفت: یکی از اقداماتی که باید در سازمان اموال و املاک کوثر مورد توجه جدی باشد، حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است. باید تلاش کنید سازمانی چابک، کوچک و فعال داشته باشید و درعین‌حال استفاده از نیروهای شاهد و ایثارگر را در دستور کار قرار دهید.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: فعالیت‌های سازمان اموال و املاک باید تماماً بر اساس ضوابط و اساسنامه باشد و در اجرای امور از برخوردهای سلیقه‌ای پرهیز شود و فراموش نکنیم که این اموال امانتی در دست ما است که باید به‌خوبی از آن‌ها پاسداری کرد. همچنین بکوشید وضعیت اموال که دارای دعاوی حقوقی هستند، مشخص شود و بخش‌های باقی‌مانده در کمیته حل اختلاف بررسی شود.
مهدی شادالوئی مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان و پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص رفع مشکلات مربوط به اموال زیر نظر این سازمان پرداخت.
در این جلسه گزارش موسسه حسابرسی مفید راهبر از حساب‌های سازمان اموال و املاک کوثر در سال مالی گذشته با نتیجه ارزیابی مطلوب قرائت شد.
در این جلسه صورت‌های مالی سازمان اموال و املاک کوثر و گزارش حسابرسی به تصویب رسید و موسسه حسابرسی مفید راهبر به مدت یک سال به‌عنوان حسابرس این سازمان انتخاب شد و مقرر شد ترکیب فعلی هیئت‌مدیره سازمان برای سال جاری پابرجا بماند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: