ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰
با دور ریز سالانه 250 کیلو غذا

اسراف کارترین مردم دنیا کدامند؟

بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ، هر شهروند در کشورهای عربی سالانه 250 کیلوگرم مواد غذایی را در سطل زباله می ریزد، این مقدار در اروپا برای هر فرد 110 کیلوگرم است.
تدبیر24»محمد کرم، مدیر توسعه شرکت 'امرسون' در منطقة خاورمیانه وآفریقا گفت : در کشورهای عربی ، هر شهروند به تنهائی سالی 250 کیلوگرم غذا را به هدر می دهد که این مقدار در اعیاد و مناسبت ها به 300 تا 350 کیلوگرم می رسد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می شود که معادل یک میلیارد و300 میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می ریزند، کافی است.
ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می شود حدود 680 میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به 300 میلیون دلار در سال می رسد.
فائو ، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
بی بی سی در گزارش خود افزود: برای تولید یک عدد سیب رسیده ، 70 لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و500 لیتر آب مصرف می شود.
بر اساس گزارش های پیشین سازمان خواروبار جهانی ، 795 میلیون نفر در جهان، در سالهای 2014 تا 2016، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می بردند.
برچسب ها: اسراف کار دنیا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: