آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۸۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
تیلرسون:

هرگز کره شمالی هسته ای را نمی پذیریم

وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه ای ضمن دعوت از همه کشورهای جهان برای مقابله با کره شمالی، گفت: ایالات متحده هرگز کره شمالی دارای سلاح هسته ای را نمی پذیرد.
تدبیر24»به دنبال آزمایش موشک قاره پیما از سوی پیونگ یانگ، «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه ای از همه ملت های جهان خواست که 'به کره شمالی بفهمانند که پیگیری سلاح های هسته ای عواقبی در پی دارد.'
تیلرسون با بیان اینکه متوقف کردن تهدید جهانی نیازمند اقدام جهانی است، افزود: هر کشوری که از کارگران تبعه کره شمالی استفاده کند، کره شمالی را از لحاظ اقتصادی یا نظامی تامین کند و یا قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را به طول کامل اجرا نکند، شریک جرم این رژیم خطرناک است.
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین از قصد کشورش برای طرح این موضوع در شورای امنیت و تصویب اقدامات شدیدتر علیه پیونگ یانگ خبر داد.
وی با بیان اینکه آمریکا برای پاکسازی هسته ای شبه جزیره کره فقط به دنبال راه حل مسالمت آمیز است، تاکید کرد: هرگز کره شمالی دارای سلاح هسته ای را نخواهیم پذیرفت.
کره شمالی صبح روز سه شنبه اقدام به پرتاب موشکی به سمت آبهای ژاپن کرد که از نوع بالستیک قاره پیما بوده و با توجه به قدرت بالای آن قادر است هر نقطه ای از جهان را مورد هدف قرار دهد.
در پی این اقدام کره شمالی، مقام های امنیت ملی، نظامی و دیپلماتیک دولت ترامپ برای بررسی درستی ادعای پیونگ یانگ و همچنین ارزیابی گزینه های احتمالی برای پاسخ به آن، نشست فوق العاده تشکیل دادند و دو مقام آمریکایی در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان تایید کردند که این موشک از نوع قاره پیما بوده است.
آمریکا خواستار تشکیل نشست فوری شورای امنیت شده و قرار است این جلسه روز چهارشنبه برگزار شود.
آخرین آزمایش های موشکی کره شمالی مربوط به تاریخ 18 خرداد ماه سالجاری است که به طور همزمان چند فروند موشک ‏زمین به دریا به سمت دریای شرقی ژاپن شلیک کرد.‏
کره شمالی می گوید، تا زمانیکه تهدیدهای آمریکا علیه این کشور و رزمایش های مشترک کره جنوبی و آمریکا در منطقه حساس ‏شبه جزیره کره ادامه داشته باشد، پیونگ یانگ نیز علاوه بر تداوم آزمایش های موشکی، توان هسته ای و تسلیحاتی خود را ‏تقویت خواهد کرد.‏
شورای امنیت سازمان ملل در خردادماه سالجاری به دلیل تداوم آزمایش های موشکی کره شمالی، این کشور را با تحریم های ‏جدیدی مواجه کرد.‏
کره شمالی در سال جاری میلادی تاکنون 13 بار اقدام به شلیک انواع موشک با بردهای بلند و کوتاه کرده است.‏
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: