ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸

خط کشتیرانی بوشهر - قطر راه اندازی می شود

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: با هدف توسعه صادرات غیرنفتی، خط کشتیرانی بوشهر - قطر راه‌اندازی می‌شود.
تدبیر24»ابوالقاسم محمدزاده روز چهارشنبه در نشست با جمعی از بازرگانان بوشهری افزود: اکنون محصولات مختلف از بنادر بوشهر، دیر، بوالخیر و گناوه به قطر صادر می‌شود که براساس برنامه‌ قرار است از نیمه دوم تیرماه شرکت کشتیرانی والفجر در مسیر بندر بوشهر به قطر خط کشتیرانی راه اندازی کند.
وی اضافه کرد: با راه اندازی این خط کشتیرانی استفاده از کانتینرهای یخچال دار برای صادرات به قطر در اولویت برنامه‌های ناوگان دریایی تجاری بوشهر قرار می گیرد.
محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود درباره برنامه های صادراتی هدف گذاری شده در سال جاری برای استان بوشهر بیان کرد: براساس هدف‌‌گذاری صورت گرفته در سال جاری میزان صادرات محصولات تولیدی غیر نفتی صنایع این استان به انضمام میعانات گازی 10 میلیارد و 600 میلیون دلار است.
وی، صادرات محصولات معدنی را از دیگر اولویت‌های استان بوشهر دانست و گفت: با برنامه‌‌ریزی انجام شده امسال افزون بر 117 میلیون دلار از محصولات مواد معدنی استان بوشهر به کشورهای هدف صادر خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت و قابلیت بالای استان بوشهر در حوزه تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و آبزیان، هدف گذاری امسال برای صادرات این محصولات نیز 234 میلیون دلار است.
محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک برای اعزام هیات تجاری به کشورهای مختلف، ایجاد ریل تجاری با کشورها، کمک برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به صادر کنندگان و بافندگان و شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی را از سیاست‌های مهم امسال در حوزه فرش دستباف استان بوشهر برشمرد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با تاکید بر تکمیل زنجیره فرش دستباف استان بوشهر افزود: برای تولید و صادرات فرش دستباف استان هنوز زنجیره تکمیلی آن شکل نگرفته که از اتاق بازرگانی بوشهر انتظار می‌رود در عرصه تجارت خارجی این بخش تلاش بیشتری داشته باشند.
محمدزاده با تاکید بر شناسایی بازارهای هدف برای صادرات محصولات دستباف استان بوشهر گفت: اکنون تولید فرش دستباف در استان بیشتر از تقاضاست که برای عرضه این محصولات به بازارهای خارجی باید چاره اندیشی شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: