ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹

بودائیان افراطی میانمار یک مسلمان را کشتند

گروهی از بودائیان افراطی در میانمار با حمله به مسلمانان ساکن استان راخین در غرب این کشور جنوب شرق آسیا یک نفر را کشتند و دستکم 6 نفر دیگر را زخمی کردند.
تدبیر24»تارنمای روزنامه 'اتوسان' مالزی روز چهارشنبه اعلام کرد قربانیان این حملات کسانی بودند که روز گذشته با محافظت پلیس از اردوگاه آوارگان به شهری که بسیاری از روهینگیایی ها از سال 2012 تاکنون مجبور به زندگی در آنجا شده اند، انتقال می یافتند.
این 7 قربانی در یک خودرو پلیس به 'سیتوه' مرکز استان 'راخین'، در حال انتقال بودند تا چند قایق خریداری کنند.
مسلمانان روهینگیا عمدتا در ارودگاه های محافظت شده اقامت دارند و پلیس برای حمل و نقل آنها در بسیاری از مناطق ممنوعه و یا دارای محدودیت از کامیون های حفاظ دار استفاده می کند.
یک افسر پلیس میانمار و همچنین یکی از مردان مورد حمله واقع شده، اعلام کردند که این گروه توسط اعضای 100 نفره بودائیان استان راخین که پیش از این نیز در سال 2012 به مسلمانان حمله کرده بودند، هدف قرار گرفتند.
دو افسر پلیس که مسلمانان را همراهی می کردند به دلیل زیاد بودن تعداد افراد حمله کننده قادر به مقابله با آنها نبودند و نتوانستند در مقابله با این افراد اقدام خاصی انجام دهند.
حمله کنندگان با پرتاب سنگ و با استفاده از چوب این گروه از مسلمانان را هدف قرار دادند و پس از انتقال آنها به بیمارستان نیز همچنان آنها را دنبال کردند.
حملات بودائیان تندرو به مسلمانان استان راخین که از سال 2012 آغاز شد و بر اثر آن صدها نفر کشته و بیش از 150 هزار نفر مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند تاکنون پایان نیافته و بسیاری از آوارگان همچنان در اردوگاه ها حضور دارند.
مسلمانان روهینگیا که در استان راخین کشور میانمار زندگی می کنند با تبعیضات گسترده ای روبرو هستند و میانمار حق شهروندی به آنها نداده و آنها را مهاجرانی از بنگللادش می داند.
در سال های اخیر میزان درگیری ها در بخش شمالی این استان که مسلمانان در روستاهای از هم دور افتاده زندگی می کنند، افزایش یافته است.
خشونت های ماه اکتبر سال گذشته که بر اثر آن دهها نفر جان خود را از دست دادند، و بیش از یکهزار خانه در آتش سوخت از جمله تازه ترین خشونت های میانمار علیه این گروه از مسلمانان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: