ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۹۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۵

آمادگی اتحادیه عرب برای میانجیگری در بحران قطر/ "شیوه ارائه خواسته‌های کشورهای عربی اشتباه بود"

دبیرکل اتحادیه عرب با تاکید بر حمایت کامل از تلاش‌ها برای میانجی‌گری در بحران منطقه خلیج فارس گفت: ما حتی حاضریم در صورت نیاز در این زمینه نقشی ایفا کنیم.
تدبیر24»احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با آنجلینو آلفانو، وزیر امور خارجه ایتالیا در رم درباره بحران فعلی در میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس گفت: این مساله پیچیده است و حل آن زمان خواهد برد. اما مطرح کردن این خواسته‌ها و انتشار آنها روش درستی نیست.

ابوالغیط افزود: نمی‌توانم درباره هیچ یک از این مسائل و درخواست‌ها اظهار نظر کنم، چراکه در این بین طرف‌هایی وجود دارند که باید از طریق میانجی‌ها موضوع را بررسی کنند. نمی‌توان به یکباره نتیجه‌گیری کرد.

دبیرکل اتحادیه عرب در ادامه تاکید کرد: ما به شکل کامل از تلاش‌های میانجی‌گرایانه در این بحران حمایت می‌کنیم و حتی حاضریم در صورت نیاز در این زمینه نقش ایفا کنیم اما تاکنون در این مورد درخواستی مطرح نشده است.

وی افزود: عربستان، امارات، بحرین و مصر روش "اشتباهی" را در ارائه علنی خواسته‌های خود از قطر در پیش گرفتند.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر پیشتر از موضعگیری اتحادیه عرب نسبت به این بحران انتقاد کرده و گفته بود، اتحادیه عرب از زمان اعمال تحریم‌های موجود علیه قطر هیچ واکنشی نداشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: