ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶
ابوطالبی:

حضور مستشاری به معنای پذیرش ضرورت امنیت و ثبات منطقه‌ای است

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور تاکید کرد: منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد.
تدبیر24»حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با تاکید بر لزوم اخوت میان کشورهای اسلامی منطقه، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:«منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد؛ گریز از اثرات جنگ، تروریسم، جهل، فقر و... در منطقه، با قدرت افزایی انحصاری حاصل نمی‌شود؛ حضور مستشاری به معنای پذیرش ضرورت امنیت و ثبات منطقه‌ای است.

نا امنی، هراس، نزاع و جنگ میان مسلمانان، برخلاف مفهوم«امةاسلام» و آموزه‌های پیامبر عظیم‌الشان (ص)آن و عامل سیطره قدرت‌های سلطه‌گر فرامنطقه‌ای است؛ «جعلناکم امة وسطا»در خاورمیانه به مفهوم پدیداری قدرت جمعی بر مبنای عناصر ذاتی قدرت ملی کشورها و ملت‌های منطقه و بر پایه ظرفیت‌های ملی است، درحالی‌که فروکاستن مفهوم «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» صرفا به امری ملی و معنازایی نزاع آفرین از آن درحوزه میان امتی، جایگاه دینی ندارد.

پدیداری قدرت جمعی برتر به معنای تضعیف توانمندی ملی نیست؛ بلکه به مفهوم تجمیع قدرت‌های ملی با تعامل، تفاهم، امنیت و ثبات برای رشد و توسعه جمعی است.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: