آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶
ابوطالبی:

حضور مستشاری به معنای پذیرش ضرورت امنیت و ثبات منطقه‌ای است

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور تاکید کرد: منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد.
تدبیر24»حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با تاکید بر لزوم اخوت میان کشورهای اسلامی منطقه، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:«منطقه امن، قوی و قدرتمند بر اساس اخوت، دوستی، تعامل سازنده میان کشورهای اسلامی و رقابت برادرانه و آزاد در مسیر سازندگی و رشد و رفاه سامان می‌یابد؛ گریز از اثرات جنگ، تروریسم، جهل، فقر و... در منطقه، با قدرت افزایی انحصاری حاصل نمی‌شود؛ حضور مستشاری به معنای پذیرش ضرورت امنیت و ثبات منطقه‌ای است.

نا امنی، هراس، نزاع و جنگ میان مسلمانان، برخلاف مفهوم«امةاسلام» و آموزه‌های پیامبر عظیم‌الشان (ص)آن و عامل سیطره قدرت‌های سلطه‌گر فرامنطقه‌ای است؛ «جعلناکم امة وسطا»در خاورمیانه به مفهوم پدیداری قدرت جمعی بر مبنای عناصر ذاتی قدرت ملی کشورها و ملت‌های منطقه و بر پایه ظرفیت‌های ملی است، درحالی‌که فروکاستن مفهوم «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» صرفا به امری ملی و معنازایی نزاع آفرین از آن درحوزه میان امتی، جایگاه دینی ندارد.

پدیداری قدرت جمعی برتر به معنای تضعیف توانمندی ملی نیست؛ بلکه به مفهوم تجمیع قدرت‌های ملی با تعامل، تفاهم، امنیت و ثبات برای رشد و توسعه جمعی است.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: