ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۲۹۹۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰

آموزش و پرورش اولویت دولت دوازدهم باشد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انتظار داریم دولت تدبیر و امید، وزارت آموزش و پرورش را در اولویت دولت دوازدهم قرار دهد چرا که این وزارتخانه چالش‌های اساسی پیش رو دارد.
تدبیر24»فریده اولاد قباد در نشست علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی تصریح کرد: ضعف نظام رفاهی و مشوق‌های لازم برای ایجاد انگیزه در معلمان و کارکنان وزارت، نبود تعادل و توازن منطقه‌ای در دسترسی به سرانه استاندارد فضاهای آموزش و پرورش و بالا بودن سن ساختمان مدارس و میزان استهلاک فضاهای موجود نیازمند نوسازی و مقاوم سازی هستند.

وی ادامه داد: همچنین پایین بودن سهم آموزش مهارت‌های زندگی و عدم انتقال مهارت‌های مورد نیاز برای حضور موثر دانش‌آموزان در جامعه، وجود مدارس فاقد دسترسی به سامانه‌های سرمایشی، گرمایشی استاندارد و آب آشامیدنی سالم و ساماندهی نیروهای حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی و معلمان خرید خدمت از جمله مسائل وزارت آموزش و پرورش هستند.

اولاد قباد در تذکری به رئیس سازمان محیط زیست گفت: انتظار می‌رود علاوه بر توجه به چالش آلودگی آب و هوا، چالش فرسایش خاک نیز در دستور کار سازمان محیط زیست قرار گیرد. در خوشبینانه‌ترین برآوردهای صورت گرفته میزان فرسایش یا جابجایی خاک در ایران سالانه دو میلیارد تن است که ارزش مالی هر تن 28 دلار برآورد شده است.

وی در پایان مهمترین عامل شدت نرخ فرسایش بادی و آبی خاک در کشور زمین خواری، کوه‌خواری، دریاخواری، تالاب خواری و جنگل‌خواری دانست و گفت: با فرسایش خاک به صورت سالانه دست کم 56 میلیارد دلار از سرمایه ملی ایران هدر می‌رود، سرمایه‌ای که برای تولید هر سانتیمتر آن نزدیک 200 تا هزار سال بسته به اقلیم‌های گوناگون باید زمان گذاشت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: