آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

وضعیت جسمانی عزت الله انتظامی

آقای بازیگر مشکل تنفسی موجود را مشکل بسیاری از شهروندان تهرانی دانست و گفت: در روزنامه خواندم که تعدادی از مردم به خاطر آلودگی هوا و مشکل تنفسی جان خود را از دست داده‌اند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، عزت‌الله انتظامی که این روزها به دلیل آلودگی هوای تهران از مشکل تنفسی رنج می‌برد، درباره روند درمان خود گفت: چندی پیش در بیمارستان فرمانیه بستری بودم و بعد به منزل منتقل شدم. این روزها پزشکانی که دوستم هستند به من سر می‌زنند و در حال حاضر هم در بیمارستان مهر حضور دارم تا دکتر صادقی که از پزشکان معالج بنده است، روند درمان و امکانات مورد نیاز را بررسی کند.

این هنرمند باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره اینکه برخی امکانات مورد نیاز برای درمان بیماری را در اختیار ندارد، یادآور شد: شب‌ها خوابم نمی‌برد و مدام سرفه می‌کنم. همسرم هم به دلیل عمل جراحی بستری است. در حال حاضر دستگاه بخور و همچنین دستگاهی برای تأمین اکسیژن در هنگام خواب در منزل در اختیارم قرار گرفته است.

آقای بازیگر مشکل تنفسی موجود را مشکل بسیاری از شهروندان تهرانی دانست و گفت: در روزنامه خواندم که تعدادی از مردم به خاطر آلودگی هوا و مشکل تنفسی جان خود را از دست داده‌اند.

انتظامی درباره رسیدگی و حمایت مدیران و مسئولان از وی در روزهای بیماری و تهیه امکانات مورد نیاز درمان تأکید کرد: خانه تئاتر و خانه هنرمندان ایران در جریان بیماری من هستند. مدیران و مسئولان دیگر هم تلفن می‌زنند و احوالپرسی می‌کنند. البته برخی از مدیران می‌خواستند به عیادتم بیایند ولی به دلیل اینکه خانه‌ام کوچک است و من و همسرم قادر به پذیرایی نیستیم از آن‌ها خواستم تا به عیادتم نیایند.

بازیگر فیلم‌های "گاو"، "اجاره نشین‌ها"، "روسری آبی"، "مادر" و "ناصرالدین شاه آکتور سینما" درباره احتمال بستری شدنش در بیمارستان برای طی شدن روند درمان گفت: معلوم نیست که در بیمارستان بستری شوم یا به منزل بروم. هر چه هست باید تحمل کنم تا خوب شوم. شاید دکتر بگوید چند روزی بستری شوم شاید هم بگوید به منزل بروم. فعلا در بیمارستان مهر هستم تا به صورت سرپایی معاینه شوم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: