ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۲

پروفسور سمیعی بهنام صفوی را جراحی کرد+ عکس

بهنام صفوی، خواننده جوان که به دلیل بیماری تومور مغزی به آلمان سفر کرده بود توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفت.
تدبیر24»رضا فوادیان (مدیربرنامه‌های بهنام صفوی)؛ با تایید اینکه بهنام صفوی توسط پروفسور سمیعی مورد عمل جراحی قرار گرفته است،افزود: «بهنام صفوی حدود ۱۰ روز پیش برای ادامه درمان به آلمان سفر کرد و حدود شش روز پیش در بیمارستانی در هانوفر توسط پروفسور سمیعی مورد جراحی مغز قرار گرفت.»

او با اشاره به اینکه بیمارستانی که بهنام صفوی در آن مورد عمل جراحی قرار گرفته یکی از بهترین بیمارستان‌های دنیاست، بیان کرد: «عمل جراحی بهنام صفوی مدت پنج ساعت به طول انجامید که خوشبختانه نتیجه عمل رضایت‌بخش بود و هم‌اکنون در بیمارستان به درمان ادامه می‌دهد.»

فوادیان با تشکر از پروفسور باباپور در همراهی و فراهم کردن شرایط درمان بهنام صفوی در آلمان ادامه داد: «روز گذشته سه‌شنبه ۱۳ تیرماه بهنام صفوی بعد از پنج روز بستری در بخش مراقبت‌های ویژه به بخش منتقل شد و هم‌اکنون در حال فیزیوتراپی است و سطح هوشیاری خوبی دارد و حتی می‌تواند به صورت معمول و تحت نظر پزشک تغذیه کند.»

او ادامه داد: «هم‌اکنون منتظر جواب پاتولوژی بهنام صفوی هستیم و تا پنج روز آینده نتیجه پاتولوژی اعلام می‌شود و بعد از اعلام نتیجه پاتولوژی وضعیت جدید درمان معلوم می‌شود. اما باتوجه به شرایط موجود آنچه مشخص است این است که بهنام صفوی حداقل یک ماه باید در آلمان برای امور درمانی بماند.»

فوادیان با تشکر از پیگیری‌ها و نگرانی‌های علاقه‌مندان و اهالی رسانه ادامه داد: «فردا پنجشنبه ۱۵ تیر سالروز تولد بهنام صفوی است و از مردم و علاقه‌مندان او تقاضا دارم که این هنرمندان جوان را از دعای خیر خود بی‌بهره نگذارند همچنین خواهشمندم که اخبار روند درمان بهنام صفوی را از منابع معتبر و سایت‌ها و خبرگزاری‌های رسمی پیگیری کنند.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: