ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

نگرانی عربستان و اسراييل از توافق با ايران

عجيب نيست كه اسراييل و فرانسه به دليل استفاده از چنين فرصتي خواستار شكست در رويكرد آشتي جويانه ايران و ...
تدبیر24: به لحاظ راهبردي، ائتلاف اسراييلي ها با عربستان فرصتي خارق العاده براي تل آويو محسوب مي شود. از ديدگاه فابيوس نيز در حال حاضر فرصتي وجود دارد كه ممكن است فرانسه را به نخستين تامين كننده تسليحاتي عربستان بدل كند و در دوران پس از حضور امريكا در خليج فارس صدها ميليارد دلار از پول فروش تسليحات را به اين كشور اختصاص دهد. بنابراين عجيب نيست كه اسراييل و فرانسه به دليل استفاده از چنين فرصتي خواستار شكست در رويكرد آشتي جويانه ايران و امريكا هستند. به گزارش آفتاب، روزنامه واشنگتن پست در ادامه مقاله خود مي نويسد: اكنون مقامات دولت امريكا نگران آن هستند كه اعمال تحريم هاي بيشتر عليه ايران - همانطور كه نتانياهو كنگره را وادار به آن مي كند- به شكست مذاكرات منجر خواهد شد. نويسنده با اشاره به نگراني مقامات لبناني - ذكر شده در بالا- درباره اينكه چه كسي خلاقدرت در منطقه را پر خواهد كرد، نوشت: به گمان من، اسراييل و عربستان علاقه مند به كارشكني در مقابل رويكرد آشتي جويانه امريكا با ايران به عنوان دشمن اصلي شان هستند. اما اگر اوباما به رويكرد خود ادامه دهد، نتانياهو تلاش خواهد كرد به عنوان حامي نظامي وضعيت موجود از جمله در ارتباط با امنيت كشورهاي خليج فارس جاي امريكا را بگيرد. بنابراين عجيب نيست كه اسراييل و فرانسه به دليل استفاده از چنين فرصتي خواستار شكست در رويكرد آشتي جويانه ايران و امريكا هستند.
    

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: