ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰

استاد ایرانی نایب رئیس آکادمی جهانی ریاضی - شیمی شد

عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان یکی از دو نایب رئیس آکادمی جهانی ریاضی- شیمی انتخاب شد.
تدبیر24»در سیزدهمین مجمع عمومی آکادمی ریاضی-شیمی جهان که در رومانی برگزار شد، ضمن انتخاب رئیس آکادمی، دکتر علی ایرانمنش عضو هیأت علمی و استاد تمام گروه ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن نانوفناوری ایران، به عنوان یکی از دو نایب رئیس آکادمی مذکور انتخاب شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر علی ایرانمنش دارای مدرک کارشناسی ریاضی کاربردی از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد و دکتری ریاضی محض از دانشگاه تربیت مدرس است.

وی از سال 1374 به عنوان عضو هیأت علمی فعالیت خود در دانشگاه را آغاز کرد و هم‌اکنون با رتبه علمی استاد تمام در گروه ریاضی محض دانشکده علوم ریاضی مشغول تدریس و پژوهش است.

عضویت در انجمن ریاضی ایران، انجمن ریاضی آمریکا، انجمن ریاضی لندن، انجمن آمار ایران، انجمن ریاضی اروپا و انجمن ریاضی-شیمی اروپا، همچنین عناوین پژوهشگر برتر گروه علوم پایه کشور در سال 1391، استاد نمونه بسیجی کشور در سال 1389، پژوهشگر برتر دانشگاه و استاد نمونه دانشگاه از جمله افتخارات و فعالیت‌های دکتر ایرانمنش در عرصه علوم ریاضی است.

وی مؤلف 6 کتاب بوده و در تألیف برخی از فصول 10 کتاب انگلیسی که توسط انتشارات معتبر بین‌المللی از جمله اشپرینگر منتشر شده، نقش داشته است. تا کنون نزدیک به 300 مقاله به قلم دکتر ایرانمنش در مجلات معتبر بین‌المللی و داخلی به چاپ رسیده و وی در 3 رساله پسا دکتری، 30 رساله دکتری و 80 پایان‌نامه کارشناسی ارشد به عنوان استاد راهنما حضور داشته است.

دکتر ایرانمنش همچنین عنوان ریاست انجمن نانوفناوری ایران را از سال 1393 تا کنون در کارنامه اجرایی خود دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: