ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۳۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷

تولید اتوبوس افزایش یافت

خرداد ماه امسال تولید انواع اتوبوس به طور میانگین ۳۲.۱ درصد افزایش یافت.
تدبیر24»در این مدت تولید انواع اتوبوس از ۱۰۶ دستگاه در خرداد ماه سال گذشته به ۱۴۰ دستگاه رسید.

تولید این محصول در ایران خودرو دیزل با افزایش ۳۱۰۰ درصدی همراه بوده و از یک دستگاه در خرداد ماه ۱۳۹۵ به ۳۲ دستگاه افزایش یافت.

تولید انواع اتوبوس در عقاب افشان نیز ۱۱۷.۴ درصد رشد داشته و از ۴۶ دستگاه در خرداد ماه سال گذشته به ۱۰۰ دستگاه رسید.

خرداد ماه امسال تولید انواع اتوبوس در پیشرو دیزل آسیا ثابت مانده و تغییری نسبت به تولید هشت دستگاهی این شرکت در خرداد ماه ۱۳۹۵ نداشته است.

برخلاف این شرکتها اما تولید انواع اتوبوس در دو شرکت یاوران خودرو شرق و آکیا دویچ متوقف شده و به ترتیب از ۶ و ۴۵ دستگاه در خرداد ماه سال گذشته به صفر رسید.

برچسب ها: اتوبوس تولید
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: