ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۹
بعیدی نژاد:

خصومت 38 ساله آمریکا؛ ایران را از همیشه قوی تر کرده است

«حمید بعیدی نژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن روز جمعه با اشاره به یادداشت خصومت آمیز و ضد ایرانی «ری تکیه» کارشناس شورای روابط خارجی آمریکا، گفت: 38 سال است که واشنگتن با ایران خصومت دارد اما کشورمان از همیشه قوی تر است.
تدبیر24»بعیدی نژاد در این پیام نوشته است: 'نیروهای مداخله‌گر در آمریکا نیازی به مشورت‌های تحریک‌آمیز و ستیزه جویانه «ری تکیه» ندارند. 38 سال است که واشنگتن با ایران خصومت دارد اما ایران از همیشه قوی تر است.'
تکیه در یادداشتی که روز گذشته در واشنگتن پست منتشر شد ایده ای خصمانه، مداخله جویانه و خلاف اصول و مقررات بین المللی مطرح کرده و گفت که آمریکا باید از هم اکنون برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق تقویت مخالفان داخلی و کاهش دارایی های این کشور اقدام کند.
تکیه در این یادداشت تاکید کرد که دولت آمریکا بایستی به طور جدی طرح براندازی نظام ایران، به عنوان یکی از دشمنان قسم خورده اش را دنبال کند.
این دیدگاهها چند روز پس از نشست منافقین اعلام می شود و از ارتباط اعضای شورای روابط خارجی آمریکا با این گروه تروریستی حکایت دارد.
«ری تکیه» از کارشناسان ضد ایرانی اندیشکده «شورای روابط خارجی» آمریکا به شمار می رود. وی بارها مقالاتی علیه کشورمان منتشر کرده اما حمایتش از دیدگاههای یک گروه تروریستی در نوع خود تازه است‌.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: