ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۳۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۹

همسر ترامپ در محل اقامتش حبس شد

سوآخیم زاور، همسر آنگلا مرکل در بندر هامبورگ از شرکای سران کشورهای شرکت کننده در نشست هامبورگ استقبال کرد. اما همسر دونالد ترامپ به علت شرایط بد امنیتی و اعتراضات نتوانست در این مراسم استقبال سنتی نشست جی 20 شرکت کند.

تدبیر24»با توجه به تداوم اعتراضات خشونت بار علیه نشست جی 20 در هامبورگ و تشدید هرج و مرج در این شهر پلیس درخواست نیروی کمکی بیشتر از دیگر ایالات آلمان را کرده است.

پلیس هامبورگ تا به حال به سختی و با تلاش فراوان توانسته است معترضان را از اطراف برگزاری محل برگزاری نشست جی 20 دور نگه دارد.

البته معترضان به نشست جی 20  مانع این شدند که ملانیا ترامپ، همسر رئیس جمهور آمریکا محل اقامت خود را برای شرکت در برنامه استقبال از همسران سران جی 20 ترک کند.

بسیاری از ایالات آلمان برای مقابله با خشونت ها به هامبورگ نیرو اعزام کرده اند. در حالی که معترضان تلاش می کردند در برگزاری اجلاس جی 20 اختلال ایجاد کند  آنگلا مرکل صبح امروز از مهمانان نشست جی 20 استقبال کرد.

پلیس اسپری فلفل و گاز اشک آور علیه معترضان به کار می برد. اتومبیل های زیادی در سراسر شهر هامبورگ توسط معترضان به آتش کشیده شده اند.

به نوشته هفته نامه اشپیگل حدود 159 پلیس در جریان اعتراضات امروز در هامبورگ مجروح و 45 نفر هم دستگیر شدند. معترضان سطل های زباله را به آتش کشیده و شیشه های ساختمان ها را شکستند.

سوآخیم زاور، همسر آنگلا مرکل در بندر هامبورگ از شرکای سران کشورهای شرکت کننده در نشست هامبورگ استقبال کرد. اما همسر دونالد ترامپ به علت شرایط بد امنیتی و اعتراضات نتوانست در این مراسم استقبال سنتی نشست جی 20 شرکت کند. یک سخنگوی همسر ترامپ در این باره به خبرگزاری آلمان گفت که ما از پلیس هیچ اجازه امنیتی برای ترک محل اقامت را دریافت نکردیم.

مراسم استقبال از همسران سران نشست جی 20 به این ترتیب بدون حضور همسر ترامپ و با حضور همسر رئیس جمهور فرانسه، شوهر نخست وزیر انگلیس و دیگر مهمانان برگزار شد.

ب نوشته هفته نامه اشپیگل، به دلیل شرایط بد امنیتی در هامبورگ  برنامه های همسران نشست جی 20 با میزبانی همسر آنگلا مرکل و با موضوع آب و هوا تغییر کرد. به جای اینکه زوج های سران نشست جی 20 به مرکز آب و هوا در هامبورگ بروند کارشناسان این مرکز به هتل آتلانتیک آمدند تا درباره خطرات دگرگونی های آب و هوایی سخنرانی کنند.

برچسب ها: ترامپ اقامت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: