ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۳۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶
وزیر کشور:

باید نظام مهندسی رسانه‌ای داشته باشیم/ آماده همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم

وزیر کشور با اشاره به اینکه باید نظام مهندسی رسانه‌ای داشته باشیم گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید از رسانه‌های کشور ارزیابی داشته و آنها را رتبه بندی کند.
تدبیر24»عبدالرضا رحمانی فضلی امروز -شنبه- در نشست مشترک شورای معاونین وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب افزود:در زمینه مسایل فرهنگی از جمله در حوزه سینما و تهیه فیلم با موضوع مسایل اجتماعی ، مبارزه با مواد مخدر و همچنین موضوع واگذاری پروژه‌های نیمه تمام در حوزه فرهنگی آماده همکاری کامل با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.
ویر کشور پیشنهاد کرد: تفاهم‌نامه مشترکی میان دو وزارتخانه تهیه و امضا شود تا دو وزارتخانه در این تفاهم‌نامه اولویت‌های خود را مشخص کرده و آنها را پیگیری کنند چرا که؛ واقعا در این زمینه ظرفیت های خوبی وجود دارد.
رحمانی فضلی در این نشست با اشاره به اینکه مبنای همه کارها فرهنگ است و اگر فرهنگ نباشد، اساس کارها درست نخواهد بود گفت: حوزه فرهنگ به شدت گسترش پیدا کرده است و با توجه به تغییرات در ابعاد مختلف در جامعه، نیاز ما به فرهنگ بیشتر شده و ما باید در حوزه فرهنگ با دقت و آینده نگری دقیق‌تری عمل کنیم.
*جهل، تعصب و فقر، عامل اصلی در پیدایش داعش
رحمانی فضلی با بیان اینکه هیچ حوزه‌ای جدا ار مسایل فرهنگی نیست خاطرنشان کرد: ‌به طور مثال عامل اصلی در پیدایش پدیده ای مثل داعش، جهل، تعصب و فقر است و به طور کلی فرهنگ در حوزه سیاسی می تواند رفتار سیاسی را شکل دهد. در زمان انتخابات شاهد بعضی صحبت‌ها بودیم که مبنای درستی نداشت و می توانست در جامعه یاس و ناامیدی ایجاد کند. اگر فرهنگ مناسبی در این حوزه وجود داشت شاهد این اظهارات نبودیم.
وزیر کشور ادامه داد: مسایل فرهنگی در زمینه رابطه انسان با جامعه یا با طبیعت، بسیار اهمیت دارد اگر توجه به قانون در جامعه کم است به این دلیل است که مناسبات اجتماعی را خوب تعریف نکرده‌ایم.
جانشین رئیس شورای اجتماعی کشور با اشاره به اینکه می توان برای همه پروژه‌های بزرگ پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی تعریف کرد گفت: برای اینکه مسایل فرهنگی و اجتماعی جامعه را به آرمان‌هایمان در طراز جمهوری اسلامی ایران نزدیک کنیم باید تلاش مشترک بیشتری داشته باشیم.
وزیر کشور همچنین درباره مراسم اربعین و لزوم هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مختلف برای برگزاری این مراسم افزود: ایجاد این هماهنگی بسیار سخت است. وزارت کشور مسئول ایجاد هماهنگی میان دستگاه های مختلف کشور است اما مسئولیت اصلی این مراسم بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان حج و زیارت است. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مراسم اربعین امسال به موضوعات مهمی مثل حرکت زائران در قالب کاروان ها و بیمه زائران توجه کند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه باید نظام مهندسی رسانه‌ای داشته باشیم گفت:مساله آموزش رسانه ها از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اهمیت زیادی دارد.
در این نشست، همچنین معاونین دو وزیر و سایر اعضای شورای معاونین وزارتخانه های کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن اشاره به نقاط تماس بین دو وزارتخانه در ماموریت ها و شرح وظایف هر حوزه به بیان مهمترین انتظارات و دغدغه های مشترک در این زمینه پرداختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: