ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۳۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۷

شوخی پوتین با ماکرون

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به خاطر دیر آمدن همتای فرانسوی‌اش برای حضور در یک نشست دوجانبه در حاشیه نشست گروه 20 به حالت شوخی به وی سقلمه زد.
تدبیر24»امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه توضیح داد که تاخیرش برای حضور در این نشست دوجانبه به خاطر مذاکرات طولانی مدت با همتایانش حول محور مسائل تغییرات آب‌وهوا بوده است.

پوتین با لبخندی در پاسخ گفت: امیدوارم در حال حاضر اوضاع آب‌وهوا بهتر شده باشد.

پیشتر ماکرون بارها تاکید کرده بود که اهمیت بسیاری برای تغییرات آب‌وهوایی قائل است. پوتین به ماکرون اطمینان داده بود که مسکو همچنان به توافق آب‌وهوای پاریس متعهد است و به تعهدات خود براساس این توافقنامه عمل خواهد کرد.

پوتین به ماکرون گفت: شما موضع ما را درخصوص این مساله می‌دانید. ما به توافقنامه آب‌وهوای پاریس متعهد هستیم و تصمیمات متناسبی را اتخاذ کرده‌ایم و قصد داریم از آنها پیروی کنیم.

ماکرون ضمن تشکر از پوتین به خاطر تعهداتش نسبت به تغییر آب‌وهوا گفت: اگر ما چنین تعهداتی را ارائه ندهیم هیچ چیز به خودی خود درست نخواهد شد.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین اطمینان داد که برنامه‌های حفاظت از محیط زیست همسو با ابتکار، نوآوری و رشد اقتصادی خواهند بود.

این دو رهبر به غیر از مسائل مربوط به آب‌وهوا درباره روابط دوجانبه نیز صحبت کرده و نسبت به کیفیت و میزان روابط دوجانبه ابراز خرسندی کرده‌اند.

ماکرون گفت: پاریس و مسکو در حال حاضر می‌توانند وارد فاز جدیدی در روابط دوجانبه شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: