وی افزود: حجم عملیات در این بخش تولید ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون تن محصولات کشاورزی است که تعاونیهای توانمند مسائل مربوط به عملیات بعد از تولید را در دستور کار خود قرار دادند.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین بیان کرد: در خصوص خدمات بعد از تولید در سال ۹۶ تعاونیها ۵۷۰ طرح تکمیلی بعد از تولید را تهیه کردند که حدود 1000 میلیارد تومان هم سرمایهگذاری در این بخش انجام شده است. البته نارساییهایی وجود دارد که امیدواریم به موقع آنها را برطرف کنیم.
حجتی در ادامه با اشاره به استانداردسازی در زمینه تولید محصولات کشاورزی گفت: بر طبق مشخصات و استانداردی که وجود دارد باید بینیم محصولاتی که در مزارع ما تولید میشوند مطابق این استانداردها هستند یا خیر و در طول زمان باید خودمان را با آن تطبیق دهیم که اینها فرآیند مخصوص به خود را دارد.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه اظهار کرد: طبق اصل ۴۴ سازمان تعاونی نمیتوانند متصدی این قبیل فعالیتها باشد. بلکه آن یک نهاد ناظر کشاورزی است و تولید کنندگان خود باید تعاونی تشکیل دهند، تقویت شوند و آموزش ببینند. البته در سال گذشته ۵۳۰۰ میلیارد تومان تعاونیها تسهیلات دریافت کردند.
وی همچنین ادامه داد: طی سه سال گذشته هیچ غرفهای برای عرضه محصولات کشاورزی اختصاص پیدا نمیکرد، اما با هماهنگیهایی که با نهادهای مسئول مثل شهرداری ها داشتیم توانستیم این کار را عملی کنیم. امروز هم اعلام کردهایم که تعاونیها در سطح کشور محصولات خود راعرضه کنند.
وی خاطر نشان کرد: البته باید به دنبال این باشیم که محصولی را تولید کنیم که تقاضامحور بوده و مصرف کننده میخواهد و در واقع بتوانیم شرایط را براساس نیاز بازار تنظیم کنیم که این مسئله را در دستور کار داشته و داریم.